Friday favourites #65

Te hard van stapel ‘tillen’, een ontmoeting met andere foodblfoggers én heuvels uitschelden. Mijn week in plaatjes, kijk je mee?

Favo ontmoeting: Instagrammeiden @Utrecht!

Afgelopen weekend ging ik met een aantal andere Instagrammeiden op pad. We kwamen uit bij Stan & Co in Utrecht en aten daar allemaal een lekker lunch inclusief taart! Ik vind het zo tof om andere mensen te ontmoeten die een beetje in hetzelfde schuitje zitten. Een nadeel: met al die foodblfoggers duurde (het naar mijn mening) net iets te lang voordat ik kon aanvallen… 😉

Favo moment: als je de EINDELIJKKK die heuvel op bent 😉

Kleine stapjes maken en focussen op de ademhaling… Ik moet bekennen dat ik die heuvels in mijn gedachten op verschillende manieren heb uitgescholden. Want jeetje wat is het zwaar om tijdens een lange afstandsrun bergop te moeten rennen. Gelukkig kom je op een gegeven moment ook helemaal boven wat ook weer voor een fijn gevoel zorgt. Waarom een fijn gevoel? Omdat je weet dat je vanzelf ook weer een keertje de heuvel af mag! 🙂

Favo ontbijtje: Chocolate! (Johnny Doodle)

Gesmolten chocolade met… nog meer chocolade! Ik ontving afgelopen week een chocoladeletter van Johnny Doodle en had toen het geniale idee (al zeg ik het zelf) om dit aan een warm havermoutje toe te voegen. YUM, nu kon ik mijn dag goed beginnen!

Favo manier om te werken: tussendoor lekker eten!

Nog een praatje hier… Toch nog één filmpje daar. Thuis werken is bij niet altijd even effectief. In deze bekende omgeving heb ik sneller de neiging om een niet-werkgerelateerde activiteit te gaan  doen. Om deze reden startte ik maandag mijn week bij de Yoghurt Barn. En wat is fijner dan werken met een lekkernij tussendoor? Ik koos voor ‘Merry Berry’. Een yoghurtje met zoete jam, frambozen en blauwe bessen. Meestal ga ik voor een variant met chocolade maar daar had ik met mijn ‘chocoladeletterontbijtje’ in de ochtend al genoeg van gehad… En nu aan het werk!

Favo workout: legday na een lange tijd #AUW!

Dit bewijst maar weer dat ik niet van het rustig opbouwen ben. Ook al weet ik  in mijn achterhoofd dat het slimmer is om rustig te beginnen, ik vind het te verleidelijk om gewoon weer gewichten te pakken zoals ik dat altijd deed. Het resultaat hiervan? SPIERPIJN! Nu een dag later mag ik natuurlijk niet zeuren maar stiekem vind ik die pijn ook wel weer fijn… Het geeft me in ieder geval het gevoel dat ik goed getraind heb! 🙂

Kan jij wel rustig beginnen met dingen? Of loop jij net als ik vaak te hard van stapel?
Let me know!

Geniet van je weekend! 🙂

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie