Friday favourites #66

Van een favo feestje in Nijmegen tot een snack waar ik niet vanaf kan blijven en van een eigen pizza maken tot kickboksen in badpak en een ananasbroek. Mijn week in plaatjes in 3,2,1 GO! Kijk je mee?

Favo feestje: Herfstdrift Nijmegen 2017!

Een buitenfeestje eind november? Ja het was koud! Maar de dansjes hebben ons warm gelukkig warm gehouden. Na een hele middag springen, kroop ik ’s avonds met een voldaan gevoel mijn warme bedje in! Mijn weekend was goed begonnen!

Favo zondag: “Today I don’t feel like doing anything! TUDUDU DUDU”

En wat doe je de dag na een festival als je niets op de planning hebt staan? JUIST. “Today I don’t feel like doing anything!” Ik besloot deze zondag in mijn bed door te brengen met lekkere snacks en mijn op dat moment beste vriend ‘Netflix’.

Favo snack: Van Delft pepernoten!

JAAAA december = feestmaand. En dat is voor mij een dikke LIKE want ik eet het liefst het hele jaar door pepernoten…

Toen de postbode aanbelde, trok ik een sprintje richting de voordeur ‘HALLO meneer!’ Met een brede grijns op mijn gezicht nam ik het pakketje aan. Een hele doos vol pepernoten?! Ik kan vooruit komende maand (ik gok komende week maar laten we het daar maar niet over hebben…) Van caramel-zeezout tot stroopwafelsmaak en van drop pepernoten tot tompouce. YUM!

Ook vind ik het super tof dat zoveel mensen hebben meegedaan met de WIN-actie. Helaas kon er maar één de winnaar zijn… Je kunt in deze blog zien of je de geluksvogel bent! 😉

Favo workout: kickboksen in badpak en ananassportbroek!

Afgelopen woensdagochtend mocht ik de nieuwe collectie ‘B ACTIVE’ van Beachlife testen door middel van twee workouts. Kickboksen en yoga. “LINKS, RECHTS, HOEK!” Daar stond ik dan. In mijn kleurrijke sportbroek met ananasprint. Onder leiding van een kickboks trainer stond ik mezelf helemaal in het zweet te werken om vervolgens te kunnen ontspannen op de yogamat. De workouts waren beiden geslaagd en de collectie naar mijn mening ook! (Vooral die ananasbroek, zie hoe leuk!!! Ik ben in ieder geval fan.)

Favo pizza: SUGO PIZZA zelf samengesteld!

Na het sportieve event ging ik rechtstreeks door naar een pizza event (in het kader van balance is the key, right? 😉 ) Ik mocht bij SUGO mijn eigen pizza gaan samenstellen. De enige eis: de pizza moet vegan zijn… CHALLENGE ACCEPTED! Ik koos voor een pizza met de volgende ingrediënten: pompoenspread, hummus, gekarameliseerde ui, olijfjes, knoflookolie, oregano en pijnboompitjes! Wat ik van mijn creatie vond? DO TRY THIS AT HOME!! Want jeetje dit was lekker!

Welke (veganistische) ingrediënten zou jij op een pizza gooien? Let me know! 🙂

 

Fijn weekend!

Liefs,

Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie