Friday favourites #67

FRIYAY! Het is weer weekend! Wat betekent weer een nieuwe friday favourites met al mijn favoriete ‘december’-momentjes van afgelopen week. Van zwarte schmink in mijn oren tot een uitgebreid kaasplankje en van een piñata surprise tot mijn favoriete kerstplaatjes! Kijk je mee? Let’s go!

Favo kinderen-blij-maken momentje: zwarte piet spelen!

Oh nee! Tientallen pieten waren net voor pakjesavond wel heel verkouden geworden. Ze zijn dat koude, Nederlandse weer natuurlijk niet gewend. Sinterklaas vroeg mij daarom om de pieten uit Spanje te helpen met het uitdelen van de cadeautjes. Zodat toch alle kinderen in Nederland een pakje kregen. NATUURLIJK wil ik helpen sinterklaas! Ik ging op pad met zakken vol cadeautjes en mocht bij allerlei kinderen langs. Nu drie dagen later, vind ik nog af en toe een plekje met zwarte schmink terug maar die blije gezichten van al de kinderen maakt dat helemaal goed! Mijn mening over de zwarte pieten discussie? Ieder mag zijn eigen gedachte hebben maar laat kinderen alsjeblieft een onvergetelijke dag ervaren!

Favo bezigheid in december: ETENNN!!!!En ja dat heb ik afgelopen dagen samen met familie en vrienden gedaan. Van een goeie borrel op vrijdag tot een filmavond op maandag en van gourmetten met familie tot een suprise avond met vriendinnen. Een kaasplankje hier en een chocoladetaartje daar. Ook al is het pas 8 december. Ik vind het nu al een leuke maand!

Favo avond: tijd voor cadeautjes!


Afgelopen woensdag was het weer zo ver! Het was cadeautjes-tijd! We kwamen met de hele bende van ellende bij elkaar en deden eerst een borrel en een hapje (of 10… zie foto 😉 ). Hierna was het tijd voor de gedichten, cadeautjes, énnnn knutselwerkjes! Ik moet zeggen: iedere keer als ik mijn vingers aan elkaar lijm of erin knip vervloek ik het dat wij surprise MET cadeautjes doen. Maar op zo’n avond word ik toch herinnerd waarom we dat doen. Door een knutselwerkje te maken, wordt de surprise nog meer persoonlijk. En dus alleen nog maar leuker (vind ik dan). Zelf, maakte ik een piñata in de vorm van een biggetje. Die ik vulde met snippers, snoepjes en cadeautjes. Ik kreeg van mijn liefste hardloopvriendinnetje mijn eigen big six ‘Jips Marathon Majors’ medaille! Deze komt aan mijn muur te hangen!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie