Friday favourites #69

Van een tof T-shirt van mijn Braziliaanse broertje tot een weekendje als 16-jarige en van mijn favoriete muur in huis tot een plek waar ik de komende tijd zal blijven liggen… Mijn week in plaatjes in 3,2,1…

Favo feeling: alsof ik weer 16 jaar oud was!

Misschien herken je het wel. Meerdere malen zeg je ‘Nee, ik ga vanavond niet de stad in’. Ik neem een paar borrels en ga dan braaf naar huis want ik heb veel te doen dit weekend. Een aantal uren heb je iets te veel gedronken en sta je opeens in de stad. Afgelopen weekend ging ik zowel vrijdag als zaterdag op stap zonder dat dat eigenlijk de bedoeling was. Toen ik 16 jaar oud was deed ik dat wel vaker en kon ik de dag erna ook gewoon productief zijn… Het was leuk om weer zo’n stapweekendje te hebben maar echt productief ben ik niet meer geweest helaas. MAAR ik heb wel enorm genoten van alle gezelligheid (en drankjes)!

Favo deur in huis: 


Meer ‘studenter’ dan dit kan niet toch? We hebben nu in ieder geval iets leuks om naar te kijken tijdens het naar de wc gaan! 😉

Favo wandelrondje:
langs de Waalkade – Nijmegen.

Om even een frisse neus te halen (en de dubbele kater er uit te lopen) maakten we zondagmiddag (voor ons gevoel zondagmorgen) heel burgerlijk een wandeling. We liepen een kleine ronde langs de Waalkade en doken daarna weer snel ons bed in… 🙂

Favo training: full body workout

Afgelopen week werkte ik bijna fulltime waardoor ik niet toe kwam aan mijn morning workouts. Omdat ik ’s avonds trainen verschrikkelijk vind, besloot ik om doordeweeks maar één keer te gaan trainen. Het lukte me om in de avond naar de sportschool te gaan en het werd uiteindelijk toch een favo momentje! Waarom? Omdat ik niet een bepaalde spiergroep trainde maar alle oefeningen deed waar ik zin in had. Van ‘squats’, tot ‘pull-ups’ en van ‘military press’ tot ‘bankdrukken’. Ik deed allerlei ‘grote’ oefeningen en trainde daarbij mijn hele lichaam. Met een voldaan gevoel kon ik richting huis en dook ik meteen mijn bedje in!

Favo kerstcadeau: een PSV-shirt van mijn Braziliaanse broertje!

Afgelopen weekend had ik al mijn eerste kerstdiner met familie omdat mijn broertje samen met mijn ‘Braziliaanse broertje’ richting Brazilië gaan tijdens de Kerst. Mijn tofste kerstcadeau was dit PSV-Tshirt! Mauro, I am proud of you and wish you a lot of fun with your family in Brazil!

Favo place to be op dit moment: mijn bed! #buikgriep

Hoe leuk en lekker het kerstdiner ook was, ik merkte tijdens het eten als dat ik niet helemaal lekker was. Ik heb het bij één biertje en wat tapashapjes gelaten en omdat de taart zo lekker uitzag is het me gelukt om ook daarvan een puntje op te eten. Maar na het diner was het duidelijk. Ik was ziek. Om deze reden is mijn bed mijn favo place op dit moment waar ik voorlopig even niet uit kom! (Iets met alles van de positieve kant bekijken…)

Dit waren mijn favo momentjes van afgelopen week.

Ik wens je fijne feestdagen dit weekend. GENIET ERVAN!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie