Friday favourites #71

De eerste week van januari is voorbij gevlogen als je het mij vraagt. Ik heb het nieuwe jaar ingeluid met een uitzicht over heel veel vuurwerk, genoeg drankjes, heel veel hapjes en gezelligheid. Ook keek ik naar een sportwedstrijd die mij helemaal gek maakte, had ik een zware maar fijne workout en heb ik een nieuw ‘standaardontbijtje’! Mijn favoriete momentjes van deze eerste week van 2018 vind je hieronder! Kijk je mee?

Favo sportwedstrijd: De té spannende halve finale darten met Van Gerwen!

NIET NORMAAL. Zó spannend. Ik was letterlijk op mijn hoofd gaan staan omdat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Ik heb het over de halve finale van WK Darts met Van Gerwen die het opnam tegen ‘the underdog’ Robbie Cross. Wat was dat een spannende wedstrijd zeg! Heb jij ook gekeken?

Favo night: Oudejaarsavond 2017!Als nuchtere Nederlander ben ik eigenlijk niet zo fan van die jaarwisseling. Dat zenuwachtig aftellen, mensen die je ‘gelukkig nieuwjaar!’ sturen maar verder nooit met je praten en al die goede voornemens die mensen vaak maar eventjes volhouden… Wat ik er dan wel leuk aan vind? Het gevoel dat je krijgt van al dat vuurwerk én de jaarlijkse traditie met mijn vriendinnen. Ook dit jaar heb ik een gezellig feestje gehad. Van oliebollen tot andere lekkere hapjes en van een uitzicht met heel veel vuurwerk tot dansjes in de vroege morgen. Heb jij ook het jaar ingeluid met een hapje, een drankje en lieve mensen om je heen?

Favo event: Nieuwste GXR groepslessen uitproberen van basic-fit!

Op de vroege morgen (die nog vroeger voelde door mijn vakantieritme) zat ik in de trein op weg naar de TV studio van Basic-Fit. Ik mocht de nieuwste GXR groepslessen uitproberen! Van een barbell-workout tot dansen en van lesje X-core tot een bokstraining. Ik heb me in het zweet gewerkt kan ik je zeggen maar erna ook genoten van cocktails en lekkere hapjes!

Favo workout: Eerste zware legday van 2018!

Een zware legday, dat voelde goed! Van squats tot deadliften en van hiptrusts tot lunges. Ik gok dat ik morgen spierpijn heb… 😉

Favo nieuw standaard ontbijtje: havermout met kaneel en pindakaas!

Voorheen maakte ik mijn havermoutje ALTIJD met eiwitpoeder. Sinds kort heb ik de smaakmakers pindakaas en kaneel ontdekt en heb ik een nieuw favoriet ontbijtje. Ik heb recept al uitgeschreven op mijn blog en kun je hier lezen >> https://jipsanders.com/2017/12/31/zondagsontbijtje-16-havermoutje-zonder-eiwitpoeder/

Wat was jouw favoriete momentje van deze allereerste week van 2018? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Anna 6 januari 2018 08:56

    Leuk geschreven! ? Mijn favoriete momentje was toen ik de foto’s van 2017 aan het bezien was om aan mijn blogpost toe te voegen ?

Geef een reactie