Get to know me tag!

Ik kan wel een verhaaltje op mijn blog plaatsen met als kopje ‘Over mij’. Maar het leek mij leuk om mezelf eens voor te stellen op een andere manier. Om deze reden plaats ik vandaag een… GET TO KNOW ME BETTER TAG! Van mijn favoriete Netflix-serie tot de studie die ik nu aan het volgen ben en van mijn relatiestatus tot mijn woonsituatie. 25 vragen. Let’s go!

1. Wat is je geboortejaar en plaats?
Ik ben geboren in 1995 in Eindhoven.

2. Hoe lang ben je?
Ik ben 1,70 m lang.

3. Heb je broers en/of zussen?
Ja, ik heb twee jongere broertjes (van 17 en 20 jaar). Ook woont er nog een Braziliaanse jongen bij ons in huis die ik als ‘broertje’ zie! Ik schreef hier eerder een blogje over die je hier terug kunt lezen.

4. Waar woon je?
Ik woon op dit moment in een appartementje in het centrum van Nijmegen, samen met drie andere meiden. Ik ben heel blij met dit appartementje en met mijn lieve en gezellige huisgenoten!

5. Wat is je bijnaam?
Vroeger werd ik vaak ‘Jippie’ genoemd omdat ik als kind altijd best wel klein was. Gelukkig heb ik wat centimeters ingehaald ten opzichte met anderen gedurende mijn puberteit… 😉

6. Wat doe je voor studie en/of werk?
Afgelopen zomer heb ik twee Bachelors afgerond (‘Bachelor of Science’ oftewel: Pedagogische Wetenschappen en ‘Bachelor of Education’ oftewel: de PABO). Momenteel ben ik bezig met mijn master Pedagogische Wetenschappen en loop ik stage in de Jeugdzorg. Ik verdien af en toe een zakcentje bij door te bloggen en zo nu en dan in te vallen bij een kinderdagverblijf. Die afwisseling vind ik heel fijn!

7. Met welke drie woorden zou je jezelf omschrijven?
Sportief, doorzettingsvermogen en sociaal.

8. Relatie of single?
Ik heb al 2,5 jaar een heel lief vriendje waar ik nog steeds heel blij mee ben! 🙂


9. Wat is je favoriete tv-programma?
Flikken Maastricht!! Zonder twijfel #fan.

10. Wat is je favoriete Netflix-serie?
Dat is toch echt Pretty little liars! Ik hou van meidenseries waarbij het eigenlijk nergens om gaat. Alleen wie met wie gaat of wie er nu weer wordt neergeschoten… 😉 Op dit moment kijk ik ‘How to get away with murder’, ook een aanrader als je het mij vraagt.

11. Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Dat is denk ik toch echt de herfst. Eerder zei ik altijd de zomer en daar kijk ik nog steeds het hele jaar naar uit. Maar het frisse herfstige weer en de kopjes thee op de bank vind ik toch het gezelligste.

12. Wat is je favoriete make-up?
Ik draag nooit zoveel make-up. Hooguit wat concealer, blush, mascara en af en toe eyeliner. Mijn favoriete product is dan mascara omdat je daarmee al snel verschil ziet.

13. Heb je tattoos/piercings?
Ik heb geen tattoos maar op mijn 18e wel een helix piercing in mijn oor laten zetten. Verder heb ik in ieder oor nog twee gaatjes.

14. Wat is je lievelingseten?
PIZZA!! In ieder geval met veel kaas! Wat ik ook lekker vind op een pizza zijn champignons, salami en ui. Eigenlijk de quattro stagioni dus maar dan zonder de paprika… 😉

15. Wat is je favoriete drankje?
Tot mijn grote verdriet is Spa fruit (mijn favoriete drankje) een half jaartje geleden uit alle schappen gehaald… Ik kan sindsdien nergens meer dit drankje vinden. Wat ik verder heel lekker vind is droge witte wijn en warme chocolademelk.

16. Wat is je favoriete parfum?
Stiekem vind ik mannenparfum een stuk lekkerder ruiken. Mijn favoriet op dit moment is ‘My land’ van Trussardi.

17. Wat is het laatste wat je kocht?
Eten!

18. Wat is je favoriete kledingstuk?
Dat zijn sneakers van FILA! (Zie foto) Stoer, sportief en ze lopen lekker. Ook zie ik niet veel andere mensen die ze dragen, dat unieke vind ik ook altijd leuk met kleding.

19. Wat deed je vanochtend om 08:00?
Toen zat ik in de trein op weg naar stage…

20. Favoriete ijsje?
Ben & Jerries! ‘Chocolate fudge brownie’ om precies te zijn. 🙂

21. Wat zijn je plannen voor 2018?
Veel reisjes maken, veel lekker eten, veel sporten, veel quality timen met vrienden en veel studeren (helaas, maar dat is ook nodig natuurlijk).

22. Ben je een ochtend of avond persoon?
Ik ben zonder twijfel een ochtendpersoon maar ik ben (op zijn tijd) ook zeker in voor een feestje tot diep in de nacht.

23. Ben je geordend of rommelig?
Geordend. Het geeft me een rustig gevoel als ik overzicht heb.

24. Heb je een accent?
Naar mijn mening valt dat wel mee maar als ik bijvoorbeeld in Amsterdam ben, krijg ik toch regelmatig de opmerking ‘Volgens mij kom je uit Brabant?!” Dus ja. Ik denk dat ik toch wel een beetje een accent heb…

25. Hoe ziet je gemiddelde dag er uit?
Dan sta ik rond een uurtje of 7:30 uur op om te sporten. Vervolgens ga ik tot een uurtje of vijf naar school en/of aan mijn blog werken. In de avond hang ik het liefste lekker op de bank en kijk ik series of naar een goed tv-programma.

Heb jij nog een leuke vraag die je zou willen stellen? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There are 3 comments for this article
  1. Brigitte 9 januari 2018 22:27

    Hoe vaak sport je en welke workout vind je het leukst om te doen?

  2. Kat 10 januari 2018 00:16

    Hier in Amsterdam hebben we wel Spa Fruit (ook mijn favoriet)

  3. Pingback: 5x best gelezen blogs 2018! – Jipsanders.com

Geef een reactie