Friday favourites #72

Van mijn nieuwe favoriete sportoutfit tot een nieuwe fluffy jas. Ook heb ik drie dagen lang heel veel pizza’s gegeten… In deze blog vind je een verslagje van mijn week in plaatjes! Let’s GO!

Favo fitnessoutfit: van My Protein!

Ik mocht van My Protein zelf een aantal sportitems kiezen om uit te proberen in de sportschool. Ik ging voor deze groene sportlegging en bh met voorsluiting. Ik vind de stof van de broek heel fijn en ben fan van de looks. En ik moet zeggen dat een voorsluiting bij een bh ook wel heel gemakkelijk is. De outfit is dus goedgekeurd als je het mij vraagt. Om het voor jullie ook leuk te maken heb ik van My Protein tot het eind van dit weekend (14 januari) een code gekregen voor 40% korting op alle kledinf! Deze broek kun jij nu dus scoren voor maarliefst 21 euro! (Ik denk dat ik er zelf nog eentje aan ga schaffen… 🙂 De code is ‘JIPKLEDING’ en je kunt er hier mee shoppen.

Favo dieet: Het 3-daagse pizza dieet van Magioni!

Je hebt het deze week vast wel ergens voorbij zien komen. Ook ik werd door Magioni op Pizza dieet gezet… Ik at afgelopen dagen pizza’s met bodem van pompoen, courgette, bloemkool, bieten, zwarte bonen etc. etc. Belegd met onder andere tofu, kip, avocado, knoflooksaus, maïs, zwarte bonen, salsa. Maar ook kreeg ik recepten toegestuurd van pizza’s belegd met kokosyoghurt, fruit, chocolade en marshmallows. Ben je op zoek naar pizza inspiratie (dat ook nog gezonder is dan een kant en klare diepvriespizza)? Een E-book met alle pizza recepten kun je op de site van Magioni downloaden >> https://magioni.com/pizza-dieet Bedankt Magioni voor de smaakvolle dagen en inspiratie!

Favo buitentraining: eindelijk weer voetballen!

De winterstop is voorbij dus we mogen weer! Afgelopen zaterdag deed ik mee aan een nieuwjaarstoernooi inclusief borrel… En ja ook deze derde helft was heel gezellig!

Favo binnentraining: als je training beter gaat dan verwacht #kater

De borrel die ik bij de vorige foto benoemde maakte een workout op de zondag wel lastig… Toch lukte het mij om mezelf (en mijn kater) naar de sportschool te slepen. Het was geen super goede workout maar ik ben geweest en kon erna met een voldaan gevoel weer snel terug mijn bedje in kruipen. 😉

Favo Netflix-serie op dit moment: How to get away with murder!

Als je een lange stagedag heb gehad, is niets fijner dan op bed kunnen neerploffen met een grote kop thee, wat lekkers en een spannende serie! ‘How to get away with murder’ vind ik een aanrader. Het kijkt ‘makkelijk weg’, heeft onverwachte momenten en is spannend om te kijken!

Favo (nieuwe) fluffy jas:

Fluffy en zwart. Do I need to say more? 🙂

Sta jij wel eens stil bij jouw favoriete momentjes aan het einde van een week?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie