Recept: tosti met pindakaas en banaan.

Mijn favoriete ontbijtjes bevatten vaak de ingrediënten pindakaas en banaan. Daarentegen maak ik tosti’s altijd hartig. Dus met kaas eventueel salami, kruiden, pesto, tomaat etc. etc. Vanochtend had ik zin in een tosti maar ook in mijn favoriete ingrediënten en bedacht ik het te combineren. Ik heb dit al wel vaker voorbij zien komen maar nog nooit zelf geprobeerd! Om deze reden wordt zondagsontbijtje nummer: 17 een ‘tosti met onder andere pindakaas en banaan’. De voedingswaarden en hoe ik dit precies maak vind je hieronder. Lees je mee?

Ingrediënten

– twee sneetjes brood
– pindakaas
– banaan
– kaneel
– (eventueel honing)

Hoe maak je het?

Zet het tosti apparaat aan en laat dit eventjes warm worden. Vervolgens smeer je beide sneetjes brood in met een laagje pindakaas. Snijd de banaan in plakjes en leg deze op één boterham. Doe vervolgens een snufje kaneel eroverheen en als je het lekker vindt nog een beetje honing. Leg de twee sneetjes brood op elkaar tussen het tosti-ijzer en wacht totdat het brood bruin is en de pindakaas gesmolten… YUM! Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

Kcal = ± 376
Koolhydraten = ± 59 gram
Eiwitten = ± 8 gram
Vetten = ± 11 gram

Weet jij nog een ander lekker tosti recept?
Laat het me weten zodat ik die ook kan uitproberen. 🙂

Fijne zondag!
Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: Friday favourites #73 – Jipsanders.com

Geef een reactie