Friday favourites #73

Afgelopen weekend at ik een heel lekker ontbijtje én maakte ik mijn favoriete burritos gerecht. Verder vertel ik in deze friday favourites blog over een mega geluksmoment dat ik afgelopen donderdag had én geef ik mijn tv-programma tips! Want ja de nieuwe seizoenen starten weer! Mijn week in plaatjes vind je hieronder:

Favo ontbijtje: tosti pindakaas en banaan!

Zondagsontbijtje#17 was een tosti met onder andere pindakaas en banaan en ik vraag mezelf af waarom ik dit niet eerder geprobeerd heb… Dit is zo lekker! Misschien dat ik volgende keer nog andere ingrediënten toevoeg zoals honing, dadels of rozijnen. De ingrediënten die ik afgelopen zondag gebruikte en de voedingswaarden van dit tosti receptje vind je deze blog.

Favo tv-programma: Floortje naar het einde van de wereld!

Soms heb ik van die Netflix periodes en soms zit ik een hele avond aan de televisie gekluisterd. Vanaf deze week beginnen weer leuke tv-programma’s zoals ‘Floortje naar het einde van de wereld’, ‘Wie is de mol?’, ‘Smeris’, ‘Moordvrouw’. En oja, ik vind ‘de luizenmoeder’ op Ned3 ook een aanrader! Wat vind jij een leuk tv-programma om te kijken?

Favo avondmaal: burritos met onder andere kip, paprika, champignons, hüttenkäse  en geraspte kaas.

Als je het mij vraagt is kaas altijd een goed idee. Bovenstaand burrito recept is een van mijn favorieten waar ik heel erg blij van word. Het is het receptje wat op de verpakking van een wereldgerecht ‘Burritos’ staat maar dan iets aangepast. Zo vervang ik de crème fraîche door hüttenkäse en voeg ik nog wat extra groente toe (dit keer koos ik voor champignons). Op deze manier wordt de maaltijd toch net iets voedzamer. Eet smakelijk!

Favo moment: wanneer opeens toch een trein rijdt!!!

Daar stond ik dan afgelopen donderdag. Samen met duizenden andere reizigers gestrand op een stationnetje omdat windvlagen met orkaankracht over het land teisterden. De koffietentjes waren drukbezet en mensen liepen heen en weer op zoek naar reisinformatie. Ik had het geluk dat ik het eerste deel van mijn rit met een collega kon meerijden! Het laatste stukje van Arnhem naar Nijmegen kan ik wel met de bus doen dacht ik. NIET DUS. De bustijden klopten van geen kant en er waren geen chauffeurs te bekennen. Kortom, COMPLETE CHAOS. Uiteindelijk had ik een trein richting Nijmegen gevonden maar ik moet eerlijk zeggen dat ik op dat moment weinig hoop had dat die daadwerkelijk ging rijden. Ik ben er maar in gaan zitten en toen was het wachten, wachten en nog langer wachten. EN OPEENS, gingen de deuren dicht. We vertrokken echt!!! Ik was heel wat uurtjes verder maar de opluchting dat ik thuis was gekomen maakte dat allemaal goed!

Stond jij ook vast met het openbaar vervoer? Hoe ben jij uiteindelijk thuisgekomen?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie