Recept: pannenkoekjes met hüttenkäse.

Zin in een stapel fluffy pannenkoekjes? In deze blog vertel ik hoe ik deze maak én waar ik ze het liefste mee beleg! 

Ingrediënten

– 2 eiwitten
– 1 banaan
– 50 gram speltmeel
– 100 ml ongezoete amandelmelk
– 75 gram hüttenkäse
– honing

Hoe maak je het?

Zet een pannetje op het vuur en laat dit warm worden. Voeg ondertussen de volgende ingrediënten bij elkaar in een kom: de eiwitten, een geprakte banaan, speltmeel en de ongezoete amandelmelk. Mix dit goed door elkaar tot een glad beslag. Als de pan heet is doe je er wat olie in. Vervolgens giet je een aantal pannenkoekjes in de pan. Is een kant bruin? Draai ze dan eventjes om. Zijn ze helemaal klaar? Stapel ze dan op elkaar. (Tip van Jip: leg ze tussen twee borden dan blijven ze langer warm!) Herhaal dit totdat het beslag op is en je een toren van pannenkoekjes hebt. Aan het einde top ik ze met hüttenkäse en honing! YUM!

Voedingswaarden:

Kcal = ± 490
Koolhydraten = ± 73 gram
Eiwitten = ± 31 gram
Vetten = ± 6 gram

Fijne zondag!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie