Friday favourites #74: naar Groningen!

Zeker 2,5 uur hebben we moeten reizen om op de plaats van bestemming te komen. Maar dan heb je ook wat! De mooie oude panden, sfeervolle straatjes en leuke eettentjes. We waren in Groningen! Mijn favoriete momentjes van afgelopen week hebben hier allemaal mee te maken. Van mijn favoriete ontbijtje dat ik iedere ochtend bestelde tot pizza in bed en van een spannende actiethriller tot fijn thuiskomen…

Voordat ik ga beginnen met het laten zien van mijn favoriete momentjes wil ik eerst even zeggen dat ik helaas niet fit was afgelopen dagen. Heel veel dingen hebben we dus niet kunnen doen. Wat de reden is dat je niet veel plaatjes van de stad ziet maar wel van pizza in bed en de bioscoop. Ook zeker fijne momentjes dus ik deel ze graag alsnog met jullie!

Groningen!

Favo ontbijtje: pancakes (Van Wadapartja en Pernikkel in Groningen).

Pancakes bij Wadapartja!Pancakes bij Pernikkel!
Dat moment dat je iedere ochtend zo’n stapel pannenkoekjes kunt eten! YUM! Mijn dag begon iedere keer goed!

Favo  lunch/snack: een hotdog van de HEMA!
Hotdog van de HEMA!
Nadat ik op Instagram had gezet dat ik naar Groningen ging, kreeg ik meer dan 100 berichtjes met aanraders van hotspots. Zo leuk om te zien dat ik als brabander ook volgers heb in Groningen. 😉 Hoeveel leuke tentjes ik ook op mijn lijstje had staan, ik had trek in de bekende hotdog van de HEMA (met saus want die is  bij de HEMA het allerlekkerst!). We hebben ook wel wat hotspots bezocht hoor!

Favo dinner: Dominos pizza in bed!

Uiteten zat er helaas niet in. Mijn hoofdpijn werd erger en ik had echt even een rustmomentje op de hotelkamer nodig. We besloten pizza te bestellen en in bed op te eten. Een goede oplossing al zeg ik het zelf!

Favo activiteit: Naar de bioscoop!

De pizza was lekker maar liet mijn hoofdpijn helaas niet verdwijnen. Naar de bioscoop gaan leek mij een goede afleiding (dat was ook zo !).We keken naar de film ‘The Commuter’, een spannende actiethriller met Taken-acteur Liam Neeson. Heb je zin om achterover te hangen en te kijken naar een leuke actie-film? Dan vind ik deze film een aanrader!

Favo thuiskomen: eigen bedje, liefste vriendinnetjes en je eigen ontbijtje!

Een paar daagjes weg is harstikke leuk maar thuiskomen vind ik ook altijd fijn. Zeker als je niet helemaal fit bent. Ik heb dus niet heel veel kunnen doen en meer tijd dan ik wilde op de hotelkamer moeten doorbrengen maar ik heb zeker geen spijt dat we gegaan zijn. Het feit dat ik niet helemaal fit was, vinden mijn vriend en ik een goede reden om nog een keer terug te gaan.

Tot snel Groningen!
Fijne weekend.

Liefs,
Jip

There are 3 comments for this article
  1. rosancastien 29 januari 2018 13:51

    Groningen staat zeker nog op mijn lijstje! Die pannenkoekjes ga ik onthouden!

Geef een reactie