WIN-ACTIE! Sportbra – Powell collectie van Redmax Sportswear.

Regelmatig wordt aan mij gevraagd hoe ik gemotiveerd blijf om te sporten. ‘Nieuwe sportkleding aanschaffen’  is een van de dingen die ik dan opnoem. Helaas is het lastig om voor iedere workout een nieuwe sportoutfit te scoren… (Lees: hallo lege portemonnee). Maar met deze win-actie van Redmax Sportswear kan ik jullie misschien een beetje op weg helpen om gemotiveerd te blijven! Doe je mee?

Red max sportswear is een internationaal sportkleding merk met toffe items. Van sportbroeken tot T-shirts en van sport-bh’s tot hoodies. Benieuwd naar de kledingitems? Klik hier om een kijkje te nemen op hun website.

Ik mag 3x een sport bh weggeven uit de Powel collectie. Deze sport bh is voorzien van een DRY COOL functie. Dit zorgt ervoor dat vocht wordt geabsorbeerd en vervolgens wordt afgevoerd naar buiten (waar het dan weer verdampt). Op deze manier blijft je lichaam droog en op temperatuur.

Zie hieronder hoe je mee kunt doen om een sport bh van Redmax Sportswear te winnen:

  1. Volg @redmaxsportswear en mij (@jipsanders) op Instagram.
  2. Tag onder de foto van @redmaxsportswear op mijn account je sportmaatje.
    Ik mag namelijk niet 1, niet 2 maar 3 sport bh’s weggeven! En je mag zelf kiezen of je een roze of grijze wilt hebben.
    Klik hier om naar de desbetreffende foto te gaan.

Zie hieronder wat fashion plaatjes van de sportbh die je kunt winnen:

Ik maak 4 februari de winnaars bekend. 🙂
Fijne zondag!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie