Mijn favoriete sportoutfits op een rijtje!

Er zijn zoveel verschillende webshops, winkels, merken enzovoorts. Dat het mij leuk leek om mijn favoriete sportitems op een rijtje te zetten. Ik krijg als blogger regelmatig sportkleding opgestuurd en kan daarom veel items uitproberen. Toch merk ik dat ik snel geneigd ben om steeds dezelfde items uit de kast te pakken. Oftewel, ik heb een paar favoriete items die ik altijd draag. Herkenbaar? Welke items dat bij mij zijn, vertel ik je in deze blog!

1. De zwarte sportlegging van  FRVR.FIT


De zwarte sportbroek die je op bovenstaande foto ziet is echt mijn favoriet. Het materiaal vind ik zo fijn, dat de broek zelfs onderdeel is van mijn chill outfit voor als ik een avondje ga bankhangen. Ik heb er ook een halve marathon mee uitgelopen dus als hardloopbroek is ‘ie ook goedgekeurd! Jammer genoeg hangt er wel een prijskaartje aan maar dan heb je ook wat…
Linkje naar de sportbroek: Jezebel tight black

2. Groene outfit van My Protein


De pasvorm van deze items van My Protein is bij mij perfect. Wat ik ook tof vind? De kleur van de items! Ik heb nog niet eerder sportkleding gezien in deze mooie en stoere groene kleur. Ik ben fan! (Pssst: de items zijn ook echt niet zo duur!)
Linkje naar de sportlegging:  My Protein legging dames – marble green  en de sportbeha: Neon sport bh.

3. Pineapples outfit van Beachlife


Kijk dan HOE LEUK. Een gehele outfit bedrukt met pineapples! Ik heb er al veel vragen over gekregen dus bij deze: de outfit kun je hier vinden. Het enige nadeel vind ik helaas het prijskaartje…

4. Sport bh en top in één – H&M

Een sportbh en top in 1? Heel handig en dus een van mijn favoriete sporttops! Het item komt uit een oude collectie en ik kan ‘m ook nergens terugvinden op de webshop. Ik ben bang dat de top niet meer verkrijgbaar is… Gelukkig heeft H&M vaker van deze fijne en goedkope tops! Regelmatig scroll ik hun webshop eventjes door.

5. Outfit ‘Mint’ van Hip to the gym


Weer een gevalletje: ‘kijk die kleur!’ Deze mintgroene outfit is een keer wat anders dan al mijn zwarte sporten broeken…
Linkje naar de mintgroene tight: seamless light mint en de sport beha: seamless sport bra mint.

6. Wit vest van Adidas


Dit witte vest van Adidas vind ik perfect voor de aankomende lente. Met handschoentjes én een capuchon kan ik de koude en frisse regenbuien aan en de witte kleur laat mij toch aan het zonnetje denken! Voor op de bank of voor onderweg naar de training, maakt niet uit.
Linkje naar het vest: Adidas z.n.e. hoodie 2.0

7. Outfit van Body Engineers Official !

Zowel de broek als de top zitten als gegoten én ik hou van de wat stoerdere uitstraling (#teamzwartwit).
Linkje naar de sportlegging: Athene Maori Legging en de top: Athena X tank (grijs is op dit moment niet meer verkrijgbaar zie ik, wel zwart of wit).

8. Jogha printjes

Als ik aan Jogha denk, denk ik aan printjes, printjes en nog meer printjes. De webshop is momenteel helaas gesloten maar wie weet komen er ooit weer nieuwe items.

Dat waren ze de 8 standaard broeken/tops/outfits die ik vrijwel altijd draag!

Waar haal jij je sportkleding? Laat het me weten in een reactie.

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie