Friday favourites #75

Friday favourites blog nummer 75 alweer! Al 75 weken houd ik een soort ‘dagboekje’ bij met al mijn favoriete momenten van die week. Op deze manier hoop ik jullie een kijkje te geven in mijn leven en heb ik zelf altijd de mogelijkheid om terug te kunnen kijken op leuke momenten die ik meemaak. Met deze week:  Een nieuw favoriet item voor in mijn kledingkast, een serie waarvan ik hardop moet lachen en een voedzaam, gezond en vooral lekkere salade met onder andere kikkererwten en avocado…

Favo feeling: een productief gevoel hebben na twee weken nietsdoen!

Normaal raak ik altijd gemotiveerd en geïnspireerd door het bekijken van andermans Instagramplaatjes. Afgelopen twee weken werd ik er juist een beetje deprimerend van. Ik lag nog met veel gesnotter (en een holte-ontsteking) in bed en naar de supermarkt gaan, was voor mij al een hele onderneming. Het is dan niet echt leuk om plaatjes tegen te komen van mensen die plaatsen dat ze net gesport hebben of het weekend in gaan luiden met een wijntje of 3… Gelukkig ben ik weer een beetje beter! Waar staat de wijn? 🙂

Favo new item: Beha van de Hunkemöller!

Want als je niet fit bent dan mag je jezelf verwennen toch?! Ik vond een reep Tony’s naar binnen werken niet genoeg dus bestelde ik ook deze mooie zwart met donkergroene beugel beha voor mezelf. Niet heel erg nodig maar ook weer wel. Snap je? 🙂  Voor de dames: je kunt ‘m hier shoppen.

Favo serie: Luizenmoeder!

Geloof me, deze serie is hilarisch! In een klein half uurtje komen op humoristische wijze allerlei basisschool taferelen aan de orde die iedereen wel herkent. Met extra complimenten voor de iets wat overspannen juf Ank… Het script, de personages alles klopt als je het mij vraagt.

Favo restjesmaaltijd: ‘gezond’ gevuld bakkie.

Soms heb je van die dagen, dat je even niet weet waar je zin in hebt. Pasta? Mehhh. Een normaal AVG’tje? Mwa. Of gewoon lekker pannenkoeken bakken. Ik wist het niet! Op zulke momenten is het gevaarlijk om door de supermarkt te lopen, herkenbaar? Maar gelukkig was ik sterk genoeg om de lekkernijen te weerstaan. In plaats van naar alle chocoladerepen en zakken chips te grijpen koos ik voor een salade met allerlei ‘gezonde’ ingrediënten die ik ook erg lekker vind! (Rucola sla melange, kikkererwten, tonijn, hüttenkäse, avocado, komkommer, tomaatjes, walnoten en yoghurtdressing). Op deze manier had ik een avondmaaltijd die gezond was én waar ik zin in had!

Favo workout: een uurtje baantjes trekken in het zwembad!

Dat gevoel dat je net een uurtje gezwommen hebt, je hebt gedoucht en weer fris naar buiten loopt. Ik vind het heerlijk!

Wat geeft jou nu een heerlijk gevoel?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie