Friday favourites #76

Deze week maakte ik mijn favo havermoutontbijtje nèt iets anders dan normaal, had ik een uit de hand gelopen feestje in Tilburg, genoot ik van een heerlijke pasta in een restaurant en las ik een boek wat ik heel interessant vind! Mijn week in plaatjes: let’s go!

Favo ontbijtje: mijn havermoutje maar dan nèt iets anders!

Mijn lievelings havermoutje op dit moment bestaat uit de volgende ingrediënten: 250 ml melk, 50 gram havermout, 1 banaan, een handje rozijnen, een snufje kaneel en een lepel pindakaas. Voorheen maakte ik dit ’s ochtends klaar in een pannetje maar nu heb ik een andere bereidingswijze ontdekt. Ik doe de ingrediënten ’s avonds al in een kommetje en zet het in de ochtend 2 tot 3 minuten in de magnetron. Op deze manier vind ik het prutje nog wat lekkerder! YUM!

Favo feestje: iets te veel biertjes…

Photo by Jason Leung on Unsplash

Soms, mag je jezelf wel even laten gaan toch? Ik vind van wel. Ik had vrijdag een verjaardagsfeestje in een andere stad en mijn plan was eigenlijk om de laatste trein te pakken (ik had namelijk geen slaapplek geregeld). Misschien raad je het al >> trein gemist. Na een aantal potjes bierpongen was ik vergeten de tijd in de gaten te houden (ook was het gewoon te gezellig om al naar huis te gaan). Toen ik ’s ochtends toch ergens wakker werd, vond ik mijn plan iets minder leuk maar tja, ik had een leuke avond gehad! Stinkend in mijn kleding van de nacht stappen, ging ik met de trein terug naar Nijmegen. Nogmaals excuses voor de mensen die bij mij in de coupé zaten… 😉

Favo weertje: helder, fris en een zonnetje!

Het is de hele week al KOUD. Stiekem houd ik er wel van. Frisse lucht en een zonnetje op je gezicht, daar kan ik van genieten! Maar dan natuurlijk wel met een muts op, een sjaal om en 36 laagjes aan!

Favo diner: tagliatelle met gerookte zalm!

Ik ging uiteten bij een Italiaans restaurant en koos voor een pasta met gerookte zalm. Ik maak dit soms zelf maar in een restaurant is het toch altijd lekkerder. Smakelijk eten!

Favo boek: ‘Hoe … ADHD? Door de diagnose niet te stellen!’

Een mooi verhaal met een kritische blik over de ADHD diagnose die je tot nadenken zet. Vind je dit onderwerp net als ik interessant? Dan raad ik je dit boek geschreven door Laura Batsma zeker aan!

En nu begint voor mij het jaarlijkse hossen… Tijd voor carnaval! Ga jij het vieren?
Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie