Friday favourites #77

Van een weekend vol feestjes #ALÁÁÁF tot een uitgebreid kater ontbijt. En van een stad die steeds meer als thuis voelt tot fitter worden in de sportschool! Mijn favoriete momentjes van week nummer 7 van 2018 vind je in deze friday favourites blog! Lees je mee?

Favo feestje: carnaval! #ALAAAAF!

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag ging ik op pad als boef. Mijn vangst: heel wat biertjes en wijntjes, broodjes kroket, pizza’s en burgers… Deze dagen paste niet helemaal bij een ‘healthy lifestyle’ maar ik zou ze voor geen goud gemist willen hebben! Het was een weekend vol nieuwe herinneringen met mijn liefste vrienden, zonder na te hoeven denken over belangrijke dingen of kleine to do’s. Doei carnaval, see you next year! 🙂 #eenseenbrabanderaltijdeenbrabander

Favo katerontbijt: ‘eggs rotkho’ met bacon!

Ook al viel de kater mee, mijn zelfgemaakte kater onbijtje werd er niet minder lekker op! Ik vind het een geslaagd recept én had een goede bodem voor de volgende carnavalsdag! 😉 (Het receptje vind je hier!)

Favo feeling: Fitter worden!

Ik weet het ik val in herhaling maar nog steeds loop ik met een enorme grijns op mijn gezicht door de sportschool. Wat is het fijn om je eigen ding te kunnen doen!

Favo spoon: Jip en Janneke!

Volgens mij gebruikte ik deze lepel al als baby om potjes babyvoeding leeg te lepelen. Nog steeds eet ik er graag mee maar dan bakjes met kwark of havermoutjes! 😉

Favo saladetopping: geroosterde kikkererwten!

Een ontdekking die ik graag met jullie deel: geroosterde kikkererwten uit de oven! Leg de kikkererwten op een bakplaat en vet deze in met een laagje olijfolie. Vervolgens strooi je er wat zout en paprikapoeder overheen. Schuif de bakplaat voor ruim 30 minuutjes in de oven op 220 graden en voilà, je hebt een heerlijke, zoute én knapperige topping voor over je salade. LIKE!
(30 minuten in de oven klinkt misschien wat lang, maar je hoeft natuurlijk niet voor de oven te gaan zitten wachten. En het receptje verder is super easy peasy!)

Favo city’s: Nijmegen & Eindhoven!

Eindhoven –> Nijmegen –> Eindhoven –> Nijmegen. Geboren en opgegroeid in Brabant en momenteel studerende en wonend in Nijmegen. Nog steeds vind ik het enorm lastig om te moeten kiezen tussen deze twee plekken. Hoewel mijn meeste vrienden en familieleden in Eindhoven wonen, voel ik me in Nijmegen steeds meer thuis. Ik zit hier dus goed op mijn plek maar ik wil nogmaals benadrukken: #eenseenbrabanderaltijdeenbrabander 😉 Ik zal komende tijd dus lekker op en neer blijven reizen!

In welke stad voel jij je het meeste thuis?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie