10 random hardloopfeitjes over mij.

Ik zag deze blog van JapkeJanneke waarin zij een aantal random hardloopfeitjes deelt. Feitjes zoals ‘wat eet je meestal voor het hardlopen?’, ‘wanneer ren je het liefste?’ En ‘op welke schoenen loop je meestal?’ Het leek mij leuk om ook 10 x random hardloopfeitjes van mij te delen. Let’s go!

1. Ik ren het allerliefste in de ochtend.

Wanneer het zonnetje net opkomt, de mistvelden nog boven de grasvelden hangen en ik na een frisse douche klaar ben voor de rest van de dag!

2. Ik ren vrijwel altijd een bekende route omdat ik anders 9 van de 10 keer verdwaal.

Ja, dit is me meerdere keren overkomen… Zelfs in het dorp waar ik al 22 jaar kom.

3. Ik eet voor het rennen bijna altijd een banaantje!

Ik heb snel last van steken tijdens het lopen dus eet ik vooraf vrijwel altijd hetzelfde. Een banaantje is naar mijn mening een prima pre-workout snack. De portie koolhydraten moet mijn lichaam helpen vooruit te komen.

4. Direct na het rennen, moet ik vaak niet aan eten denken, terwijl ik 5 minuten later dan bijna omval van de honger…

Een ‘hongerklop’ heet dat geloof ik. Of ‘de man met de hamer’.

5. Als ik net ben begonnen met rennen heb ik vaak negatieve gedachtes zoals ‘waarom doe ik dit ook alweer…?!’

Toch blijf ik steeds rennen. Hoe dat komt? Zie je in het volgende feitje 😉

6. Het gevoel na een rondje rennen vind ik heerlijk!!!

Voldaan. Wakker. Fit. En hongerig… 🙂

7. Ik ren het liefste een afstand van ongeveer 10 kilometer!

Maar op dit moment kom ik denk ik niet verder dan 4….  #blessure.

8. Ik ren tot nu toe eigenlijk altijd op hardloopschoenen van het merk Asics.

Omdat ik die schoenen gewoon heel fijn vind zitten!

9. Tijdens mijn eerste halve marathon in 2016 heb ik ervaren hoe diep je kunt gaan.

Ik was kapot, moe, afgemat, gebroken, doodop, bekaf… Ik wist niet dat ik mezelf zo hard kon pushen. Dat mijn lichaam zo diep kon gaan. Duizelig, trillend en misselijk strompelde ik over de finish. But HEE I did it!

10. Mijn grootste hardloopdroom is de New York marathon!

Maar voorlopig nog even niet hoor… 😉

Wat is jouw grootste hardloopdroom? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Bouwwie 20 februari 2018 09:27

    Dezelfde als jou! Ik hoop volgend jaar ✌?

Geef een reactie