Friday favourites #78

Hardlopen met een grijns van oor tot oor en een goede tip over zwarte bananen. Nieuwe hardloopschoenen en ben ik verslaafd aan mijn telefoon? Mijn afgelopen week in plaatjes, vind je in deze blog!

Favo workout: eerste rondje hardlopen na ongeveer 2/3 maanden!!

EINDELIJK was het zover! Ik had groen licht van de fysio om het hardlopen weer op te pakken. Niet lang, maar het was in ieder geval iets. Met een glimlach van oor tot oor rende ik afgelopen week 10 x 1 minuut. Met tussendoor 1 minuut rust om te checken of ik mijn knie voelde ja of nee. Gelukkig was dit niet het geval. Ook al was dit eerste rondje een mini afstand en weet ik nog steeds niet of mijn blessure helemaal weg is, stiekem had ik tijdens het rennen al gedachten over een halve marathon in 2018… Daar ga ik voor!!

Favo tussendoortje: bananenbrood van ‘zwarte bananen’

Regelmatig maak ik een bananenbrood, zodat ik de rest van de week een lekker tussendoortje heb. Het recept dat ik maak, vind je hier. Ik lees wel eens dat bruine bananen voor meer smaak zorgen dan wanneer je nog niet zo’n rijpe bananen gebruikt. Maar tot zover heb ik ze eigenlijk nog nooit laten liggen (#vreetzak). Tot afgelopen week want toen liepen mijn bananen bijna uit zichzelf weg. Weggooien vind ik zonde, dus probeerde ik er nog een bananenbrood van te maken. Het resultaat? Wat een verschil! Ik laat voortaan drie bananen bijna weglopen en ga ze dan pas gebruiken voor een brood! #tipvanjip

Favo new shoes:New Balance Fresh Foam 1080 v8 Women!!

Ahhhh ik vind ze zo tof! En het is een teken toch dat ik nu net op dit moment hardloopschoenen krijg? 😉 #ikmagweer

Favo avond: Theeleuten met lief vriendinnetje!

Photo by Drew Taylor on Unsplash

 

Een Whatsappje hier, een Instagramberichtje daar, een mailtje hier en een belletje daar. Meer dan dat ik denk ben ik met mijn telefoon bezig. Ik ben van mening dat we in deze moderne maatschappij allemaal wel een beetje verslaafd zijn aan onze telefoon… Maar gelukkig kan ik dat ding nog wel een tijdje bewust wegleggen. Zoals met een theeleut avondje met een lief vriendinnetje. Afgelopen woensdagavond was het kletsen, kletsen en nog meer kletsen en heb ik eigenlijk geen seconde aan mijn telefoon gedacht. (De tijd ging dat ook veel te snel). Grote koppen thee, lekker eten en natuurlijk mijn lieve vriendinnetje, meer had ik niet nodig die avond!

Vind jij dat je verslaafd bent aan je telefoon? Of niet?
Laat het me weten in een reactie. Ik ben benieuwd! 🙂

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie