Friday favourites #79

Van slapen onder cactussen tot een mega vroege workout en van mijn nieuwe favoriete eiwitpoeder tot een huge salade! Al mijn favoriete momentjes van afgelopen week vind je hieronder >>

Favo nieuwe aankoop: Cactussen dekbed van de HEMA!

JAAAA ik heb ‘m! Na alle dekbedovertrekken die via het internet te vinden zijn, gezien te hebben, bleef ik deze van de HEMA het allertofste vinden. Helaas was ‘ie iedere keer uitverkocht… Totdat ik vorige week weer de webshop checkte. YES! Voor als je geïnteresseerd bent, ik heb ‘m hier kunnen scoren!

Favo lunch: salades hoeven niet saai te zijn!

Afgelopen week ging ik met oma uit lunchen. Hoewel ik op zo’n moment vaak kies voor een rijkelijk belegd broodje, had ik nu meer zin in een soepje en een salade. Een goede keus al zeg ik het zelf want ik kreeg me toch een lekker bordje! Wat er allemaal in mijn salade zat? Sla, heerlijk malse gerookte kip, gekookt eitje, tomaat, radijsjes, komkommer, rode druiven, paprika, sinaasappel, en heerlijke broodcroutons met knoflook. Hopelijk kun je hier wat inspiratie uit halen. 😉

Favo momentje: wanneer je in je bed kunt kruipen na een fietstocht met gevoelstemperatuur -16…

Een thermolegging, een extra paar sokken, handschoenen, mijn grootste sjaal, een muts, een extra vest en mijn dikste winterjas! Ondanks deze voorbereidingen had ik het idee dat mijn vingers eraf zouden gaan vallen en dat de windvlagen door mijn 16 lagen kleding heen kwamen. Jeetje, wat was het koud afgelopen dagen. Ik was dan ook heel blij dat ik tijd had voor een middagdutje nadat ik onderkoeld thuiskwam. En dat ook nog eens onder mijn nieuwe dekbedje. 🙂 #slaaplekker

Favo eiwitpoeder: personal protein!

Ik heb deze eiwitpoeder al eerder benoemd in een eetdagboekje maar omdat ik zo blij ben met deze nieuwe ontdekking, deel ik deze tip graag nog een keertje met jullie. Ik kreeg een pot ‘PURE WHEY ISOLATE’ opgestuurd van Personal Protein met hele fijne voedingswaarden (een maatschepje van 30 gram bevat 109,47 kcal / 0,09 gram vet / 0,75 gram koolhydraten / 27,75 gram eiwitten). De eiwitpoeder is neutraal maar je kunt er dus allerlei losse flesjes bij bestellen van de smaak ‘coconut’ tot ‘vanille’ en van ‘caramel crunch’ tot ‘strawberry’. Op deze manier heb ik iedere keer een ander smaakje eiwitpoeder zonder dat ik 10 verschillende potten in mijn kamer heb staan… Handig!

Favo workout: legday om 7:00 uur

Om 6:20 ging de wekker vanochtend en ik moet zeggen dat de kou het niet gemakkelijker maakte om mijn bed uit te komen. But I dit it! Ik stond stipt om 7:00 uur in de sportschool. Heeeel af en toe vind ik dit heerlijk.

Zou jij vrijwillig om 7:00 uur in de sportschool kunnen staan?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie