Friday favourites #80

Van mijn favoriete restaurant, tot een nieuwe sportoutfit en van een sportieve overwinning tot een heel tof leermoment! Mijn week in plaatjes! Kijk je mee?

Favo tv-programma: Flikken Maastricht is terug!

Yessss it’s back! Meer Flikkenfans die afgelopen vrijdag op de bank zaten? 🙂

Favo voer: Uiteten bij Nibbles in Nijmegen!

Nibbles in Nijmegen is echt by far mijn favoriete restaurant! De kaart staat vol verschillende tapashapjes maar dan net even iets anders dan dat je normaal tegenkomt. Risottobitterballen met geitenkaas, heerlijk malse falafel en zie die nacho’s!!!! #OMNOMNOM

Favo nieuwe sportoutfit: Lotus gymsetje van Hip to the gym!

Kleur en bloemenprint, laat de lente maar komen! 🙂 (Pssst! De look shop je hier)

Favo overwinning: 10 hele pull-ups!

Jaaaa!!! Ik heb afgelopen week een sportief doel bereikt! Ik fitness nu zo’n 3 jaar en het was me nog nooit gelukt… 10 hele pull-ups! Een lange tijd bleef ik hangen op zo’n 8 of 9 herhalingen en miste ik net dat beetje kracht om tot de 10 te komen. Er is wat oefening voor nodig maar ook jij kan een pull-up leren! Hoe ik het mezelf geleerd heb, vertelde ik deze week in deze blog!

Favo leerpunt: mijn presenteerskills verbeteren!

Ik denk dat iedereen het wel eens heeft moeten doen, presenteren. Van een spreekbeurt op de middelbare school tot een pitch of casusbespreking op je werk. Hoewel ik mijn praatje eigenlijk altijd tot in de details voorbereid, sta ik toch met knikkende knieën, kriebels in mijn buik en zweethanden voor de groep… Hoe kan ik daar verandering in brengen?!

Afgelopen woensdag kreeg ik een workshop ‘held in presenteren’ van Rosan Reusken (wetenschapsjournalist, presentatiecoach en oprichtster van Heroos). Zij vertelde mij de tips & tricks om een echte held in presenteren te worden. Denk hierbij aan een knallend begin van je presentatie, een heldere opbouw en overtuigende lichaamstaal. Denk je nu, HEE dit zou wel eens wat voor mij kunnen zijn? Meer informatie over workshops en trainingen kun je vinden op www.presentatieheroos.nl 

Nogmaals bedankt Rosan! Door jou zal ik presentaties in te toekomst kunnen knallen! En dat zonder knikkende knieën… 😉

Favo ervaring: challenges aangaan #weekzondervlees!

Een halve marathon rennen of zo veel mogelijk kilo kunnen squatten. Ik vind het tof om mezelf te kunnen uitdagen. Deze week is het de Nationale Week Zonder Vlees. En ja, dit keer ga ik deze challenge aan! Hoe de challenge me afgaat vertel ik pas als de week helemaal voorbij is… 😉 #staytuned

Wat is jouw mening over vlees eten/vegetarisch zijn?
Laat het me weten in een reactie!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie