Friday favourites #81

Ik at afgelopen week 2x pizza want daar had ik zin in. Ik koos voor een ‘ongezonde variant’ en maakte zelf een ‘gezondere variant’ van pizza. Ook heb ik een nieuw favoriete T-shirt, dronk ik afgelopen week te veel biertjes waardoor mijn workouts niet helemaal volgens planning liepen en had ik heel veel geluk met mijn paraplu!  Mijn week in plaatjes, kijk je mee?

Favo night: winnen met Monopoly, wijntjes drinken en stappen!

Afgelopen dinsdagavond was het tijd voor een avond met mijn liefste huisgenootjes. We deden eerst een potje Monopoly (die ik won) en doken later op de avond nog de stad in. Wat er op het menu stond? Pizza, wijn, chips, en borrelnootjes. ‘S nachts besloten we daar nog spontaan wat shotjes en voer van de FEBO (oh, oh…) aan toe te voegen. Je raadt het al: Jip werd wakker met een kater én buikpijn. Maar één ding is het allerbelangrijkste: ik heb een gezellige avond gehad!!! #moetkunnentoch?

Favo new item: Adidas T-shirt ‘stripes’!

Ik ben fan van mijn nieuwe truitje! (Psssst, ik kocht ‘m hier).#nospon #gewoonfan

Favo momentje: terug voor mijn paraplu!

Ik had nog 5 minuten totdat ‘mijn trein’ zou vertrekken. Ik moest even opschieten dus! Met mijn jas nog maar half aan en mijn schoenveters amper gestrikt, vloog ik de deur uit. Toen zag ik de donkere en regenachtige lucht buiten en bedacht ik dat ik geen paraplu bij me had. WEL halen NIET halen WEL halen, HAAST! Vliegensvlug holde ik terug naar mijn kamer om een paraplu te halen. Met nog maar 4 minuten op de teller sprintte ik naar het treinstation.

Toen ik ’s middags 25 minuten door de stromende regen moest lopen, was ik toch een potje blij met mijn haastige beslissing van vanochtend! 🙂

Favo ‘healthy’ meal: PIZZA!

De pizzabodems van Magioni laten zien dat pizza’s helemaal niet zo ongezond hoeven te zijn. Ja, een bodem is alsnog iets van 500 calorieën maar beleg je dit net als ik enkel met tomatensaus, een beetje kaas, wat ui en een handje sla. Dan is dit een stuk voedzamer dan een ‘originele pizza’ 😉 YUM!

Favo ‘unhealthy’ meal: PIZZAAA

Al is zo’n ‘originele pizza’ ook heel lekker hoor! 😉 Afwisseling, daar gaat het om. Toch? Ik koos voor een half/half pizza van  Dominos met 1. salami en knoflookkruiden en 2. champignons en rode ui. YUM! Thanks Dominos voor de snelle service en deze lekkernij!

Voor welke pizza gaat jouw voorkeur uit? De ‘gezondere variant’? De ‘ongezondere variant’? of net als ik allebei… 🙂

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie