Friday favourites #82

Van een nieuwe sporthorloge waarmee je zelfs contactloos kunt betalen!? Tot de winnares van de New Balance win-actie. En van nieuwe ‘hardloophoop’ tot een heel leuk huisfeest! In deze blog deel ik mijn favoriete momenten van afgelopen week met plaatjes! Kijk je mee?

Favo nieuwe gadget: sporthorloge van Garmin! (Forerunner 645 MUSIC)

Afgelopen week ontving ik een sporthorloge van Garmin. De ‘FORERUNNER 645 MUSIC‘ om precies te zijn. En jeetje, deze gadget kan zoveel dingen! Natuurlijk je hardlooprondjes (en andere workouts) bijhouden, de hartslag meten, stappen tellen, stressniveau bijhouden en je kunt er zelfs contactloos mee betalen. Nog steeds ontdek ik iedere keer weer een nieuwe functie…  Als ik de horloge helemaal ontdekt heb, kan ik er misschien wel een review over schrijven. Tot nu toe ben ik er in ieder geval zeer tevreden over!

Favo hardloop-update (hopelijk) : zooltjes op maat! (En nieuwe schoenen).

Ik kreeg EINDELIJK mijn zooltjes binnen die ervoor moeten zorgen dat mijn voet pijnvrij blijft tijdens het lopen en sporten. Fingers crosst dat dit werkt en ik het hardlopen binnenkort weer helemaal op kan pakken! Er komen namelijk leuke evenementen aan die ik eigenlijk niet wil missen! De zooltjes kon ik meteen inlopen in mijn nieuwe schoenen van Converse. Lekker oldschool, ik hou ervan! (P.s. ik bestelde ze hier).

Favo nieuwe sportoutfit: ‘Classic heartbeat legging’ – Red

Ik moest even wennen aan het feit dat ik geheel in kleur was (want Jip draagt altijd zwart/wit/grijs) maar ik kan zeggen: ik ben fan! (De outfit kun je hier bestellen). De maten vallen normaal en ja de legging is squatproof!

Favo win-actie: New Balance schoenen!


Een tijdje terug kreeg ik van New Balance deze hele toffe hardloopschoenen. Helaas zijn ze nèt iets te klein voor mij en stuurt New Balance nieuwe schoenen in een maatje groter naar mij op (zo lief!). Ik vond het zonde om deze beauty’s in de kast te laten verstoffen dus besloot ik er een win-actie mee te doen. En WOW! Ik kreeg maarliefst 266 reacties! Omdat ik nooit een keuze zou kunnen maken en om het eerlijk te houden liet ik een random nummer generator een willekeurig getal kiezen. Gefeliciteerd Paulien Mertens! Jij reageerde als nummer 18 en bent dus de winnares van deze zwarte beauty’s! Ik hoop dat je er veel snelle hardloopkilometers mee kunt maken. 😉

Favo feestje: huisfeest!

De week sloot ik samen met mijn liefste huisgenootjes af! Samen gedronken, samen gelachen en ook weer samen het huis weer moeten poetsen… 😉 #hoorterbij #alshetfeestjemaarleukwas

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie