Friday favourites #83

Van een nieuwe laptop met een hele toffe functie tot een nieuw ontdekte hotspot in Nijmegen. En van een nieuw favoriet geurtje tot een nieuwe haarkleur!? In friday favourites #83 neem ik jullie mee in mijn favoriete momentjes van afgelopen week. Kijk je mee? Let’s go!

Favo nieuwe gadget: een nieuwe laptop! HP Pavilion X360

Afgelopen woensdag op de vroege morgen stond de postbezorger voor de deur. Ik zag al in de verte de felblauwe en oranje doos staan. Dit hoefde maar één ding te betekenen: het pakket van COOLBLUE werd geleverd! Met een grote glimlach opende ik de doos, en ja hoor daar was ‘ie: de ‘HP Pavillion X360 laptop’! Het toffe aan deze gadget vind ik dat het een compacte laptop en tablet in één is. Je kunt het scherm namelijk 360 graden draaien en het dan ook als touchscreen gebruiken!

Ik moest eigenlijk de gehele middag aan de studie zitten maar spelen met deze laptop was natuurlijk veel leuker! 🙂

Favo nieuw ontdekte hotspot: Freddy’s @Nijmegen

Burgers en frieten… Daar maak je me sowieso blij mee! Maar met live muziek op de achtergrond en gezellig gezelschap smaakte het allemaal nog lekkerder. Als toetje koos ik voor een ‘salted caramel fudge taartje’ en ja dat was smullen. Zoek je nog een leuke hotspot in Nijmegen voor een lekkere hap en/of gezellige borrel? Dan vind ik Freddy’s in Nijmegen zeker een aanrader!

Favo verandering: kleur van mijn haar!

JAAAAA, I DID IT! ‘Die plaatjes van Google zien er allemaal wel heel mooi (en gephotoshopt?) uit maar hoe zou het in echt bij mij staan?!’ Was de gedachte die ik de hele tijd had. Ik zou er alleen maar achter kunnen komen door het te doen. Dus na jarenlang een kastanjebruine haarkleur te hebben is de warme gloed er nu uit. Het duurde even maar dan heb je ook wat. Hallo askleurig haar! Ik ben er heel blij mee!

Favo parfum: Trussardi – My land

Parfum? Ik ben daar normaal nooit zo’n fan van. Ik vind het vaak té overheersend, té zoet en vooral veel té duur. Maar voor deze heerlijke mannengeur maak ik graag een uitzondering. Mijn vriend heeft deze parfum maar eigenlijk heb ik zijn flesje ondertussen helemaal opgemaakt… #sorrynotsorry Gelukkig was de geur afgeprijsd en kon ik een nieuw flesje (voor hem? mij?) kopen! We kunnen weer eventjes vooruit 🙂

Wat is jouw favoriete geurtje? Let me know!

Fijn paasweekend!

Liefs,
Jip

 

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: Het geheim van productief werken! – Jipsanders.com

Geef een reactie