Inspiratie post – sportieve casual look!

Of sportieve kleding alleen voor in de sportschool is? Voor mij niet! Ook buiten de gym kies ik graag voor een sportieve look. Hoe ik sportitems combineer tot een casual look laat ik je zien in deze inspiratie post! Kijk je mee?

‘Sporty green’

Dit groene jurkje kwam ik tijdens het online shoppen tegen bij OTTO.nl en ik was meteen fan! Ik combineerde het item met stoere sneakers en tadááá! Je hebt een toffe casual maar ook sportieve look voor deze zomer!

Het groene jurkje is van Adidas en de zwarte schoenen van Converse. Ben je op zoek naar meer casual en sportieve kledingitems zoals dit jurkje? Klik dan op deze link. Voor toffe sneaker inspiratie klik je op deze link!

‘Sporty and flared jeans’

 

 

In deze tweede outfit laat ik zien dat je een sportief T-shirt gemakkelijk kunt combineren met een casual broek zoals deze zwarte flared jeans. Lief, stoer en sportief! (Pssst! Het T-shirt is hier verkrijgbaar).

Draag jij veel sportieve items buiten de gym?

Liefs,
Jip

There are 5 comments for this article
  1. Mascha 5 april 2018 08:07

    Ik ben thuissporter zolang ik de gym nog niet kan betalen ( voorlopig dus, want woon net 2 maanden samen)
    Maar als ik niet sport loop ik ook niet in aportkleren rond. Meestal kleed ik me in een jeans en een sexy shirtje. Maar af en toe rock ik gewoon mijn sportkleren. Haha

Geef een reactie