Friday favourites #84

Afgelopen week genoot ik net als vele anderen van een heerlijke paasbrunch. Ook zette ik mijn favoriete workout-nummers op een rijtje, stond ik eindelijk weer op het voetbalveld, kwam ik een broek tegen waar ik verliefd op werd én had ik ogen die vierkanter dan vierkant waren. Mijn favoriete momentjes van afgelopen week vind je allemaal hieronder. Veel leesplezier!

 Favo maaltijd: paasbrunch!

Afgelopen weekend was het Pasen en ook bij ons stond de tafel vol lekkers. Mijn favorieten? Harde broodjes met eiersalade of (platgedrukte) witte bolletjes met boter en extra veel hagelslag! YUM.

Favo workout-nummers:

Sporten doe ik graag MET muziek. En dan het liefste met nummers die me genoeg energie blijven geven zodra ik dat zelf niet meer heb… Afgelopen week zette ik mijn 10 favoriete workout-nummers op een rijtje. Je vindt deze blog hier.

 Favo workout: kwartiertje meedoen met de voetbaltraining.

Ook al sta ik graag 3 tot 4 keer per week in de sportschool voor krachttraining. Het allerliefste ren ik achter een bal aan op een grasveld in de buitenlucht. Strijden voor de overwinning samen met mijn teamgenoten om vervolgens de kantine in te duiken voor de derde helft! Langzaamaan mag ik het voetballen (en hardlopen) weer gaan uitproberen, dus stond ik afgelopen donderdag weer op het veld. Ik wil dit keer niet te hard van stapel lopen dus heb ik maar een klein kwartiertje meegedaan. Mijn voet was nog wel gevoelig maar is ook weer goed hersteld. Ik heb er (eindelijk) weer vertrouwen in!

 Favo moment: wanneer je een groot verslag hebt ingeleverd!

Misschien herken je het wel. Je bent urenlang bezig met een bepaald verslag tot je ogen vierkanter dan vierkant zijn. En dan is EINDELIJK het moment daar dat je er zowel letterlijk als figuurlijk helemaal klaar mee bent. Een favoriet momentje van mijn afgelopen week was dan ook het moment dat ik op het knopje ‘verzenden’ drukte.

Favo outfit: flared jeans met panterprint!

Ik was op mijn Instagram aan het kijken en opeens kwam er een flared jeans met panterprint voorbij… Soms heb je dat, dat je iets ziet en gewoon MOET hebben! Door de supersnelle bezorgservice kon ik er een dag later al in rondlopen. En ohhhh de broek is zo fijn! Het is een soort van suède stof, heeft een perfecte pasvorm en is te combineren met allerlei leuke basic-items. Ik ben fan! Pssst! Ik heb de broek hier besteld.

Wat is jouw favoriete kledingitem? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie