Recept: fruitige smoothiebowl.

Yess! Het zonnetje liet zich afgelopen weekend eindelijk weer volop zien! Door die warme temperatuur kreeg ik meteen zin in een zomers ontbijtje. Om deze reden maakte ik deze ochtend een fruitige smootiebowl. Je vindt het gehele receptje + de voedingswaarden hieronder:

Ingrediënten (1 smoothiebowl)

– 1 bevroren banaan
– 150 gram kwark
– 50 gram (bevroren) rood fruit

Hoe maak je het?

‘S avonds doe ik een banaan (in stukjes) in de vriezer zodat ik deze de volgende ochtend meteen kan gebruiken. Wanneer ik ’s ochtends mijn ontbijtje wil maken, doe ik de bevroren stukjes banaan, de kwark en het rode fruit in een blender. Mix de ingrediënten door elkaar en voilà. Je ontbijtje kun je nog afmaken met allerlei lekkere toppings. Denk aan noten, rozijnen, havermout, muesli of andere stukjes fruit! Eet smakelijk!

Voedingswaarden:

(1 smoothie bowl zonder toppings)
Kcal = ± 220
Koolhydraten = ± 37 gram
Eiwitten = ± 16  gram
Vetten = ± 2 gram

Fijne zondag!

Liefs,
Jip

There are 3 comments for this article
  1. Kim 18 november 2018 00:58

    Hoi Hoi, kan je de kwark ook vervangen door amandelmelk?

    Groetjes Kim

    • Jip Sanders 5 december 2018 20:09

      Heb ik nog niet eerder gedaan maar ik zou zeggen probeer het uit! 😉

Geef een reactie