Friday favourites #85

Deze week liet het zonnetje zich zien! Daar maakte ik natuurlijk gebruik van. Van een heerlijke picknickmiddag tot koude biertjes in de derde helft en van mijn favoriete studentenvoer tot hele toffe zomerse jurkjes. In friday favourites #85 deel ik weer graag mijn favoriete momentjes van afgelopen week met jullie. Kijk je mee? Let’s go!

Favo ‘zomermomentje’: picknicken in het park en biertjes tijdens de derde helft!

Ik kan wel zeggen dat ik het zonnetje heb gezien vorig weekend… Zaterdag zat ik met mijn billen op een kleedje in de zon met deze harde broodjes, druiven en chipjes. Zondag zat ik met mijn billen op het terras langs het voetbalveld met heerlijke koude biertjes. Dat ik de eerste en tweede helft nog niet mee kan doen door die stomme blessure betekent niet dat ik de derde helft ook moet overslaan… 🙂 Ik vond het een heerlijk en zonnig weekend!

Favo slecht liedje: EWAAAA!!

Ja, ik weet het heel fout… Maar ik vind dit nummer dus echt geweldig! #guiltypleasure

Favo nieuws: tentamen gehaald!

Photo by Lacie Slezak on Unsplash

Ook al was ik goed voorbereid en had ik achteraf een goed gevoel over dit tentamen, toch is het afwachten altijd spannend! Gelukkig niet voor niets want ik heb het tentamen gehaald!! Altijd fijn als je weer iets kunt afsluiten 🙂

Favo dinner: pasta pesto met geraspte kaas en zongedroogde tomaatjes!

Dit maaltje bewijst maar weer dat lekker eten helemaal niet duur en moeilijk hoeft te zijn! Ik maak deze pasta pesto regelmatig want ik kan er geen genoeg van krijgen. Je kiest de pasta waar je zin in hebt. Maakt een saus met: pesto en hüttenkäse en gooit daarover wat groentjes die je nog in je koelkast hebt liggen… Eet smakelijk!

Favo workout: rondje rennen met perfect hardloopweer!

Yes, ik mocht weer! Wederom een klein rondje maar daar word ik op dit moment al heel gelukkig van. De bedoeling was een intervaltraining te rennen van 10 x 1 minuut. In plaats daarvan verdwaalde ik in mijn gedachten en rende ik veel te ver aan een stuk door. Sorry fysio, volgende keer zal ik beter luisteren. Maar hee, het weertje was perfect om hard te lopen én ik heb geen last. Het gaat de goede kant op dus!

En gelukkig kan ik weer zeggen: geniet van het zonnetje komende week! #SUMMERVIBES

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie