Inspiratie post – zwarte sportitems

‘I’ll stop wearing black when they invent a darker color…’ Yep, this is my motto! Negen van de tien keer bestaat mijn outfit uit minstens één zwart kledingitem. Maar het allerliefste draag ik zwart óp zwart! Ik was online aan het shoppen en kwam verschillende toffe zwarte items tegen bij OTTO. In deze inspiratiepost deel ik graag met jullie mijn favoriete ‘black’ sportitems van dit moment. Let’s go! 

‘Indy bra – Nike’

Allereerst houd ik van ‘classic’ zwarte sport bh’s. Niet te veel poespas zoals glitters of franjes en geen rare pasvormen. Deze van Nike vind ik heel tof en zit lekker strak! Wat ik erg fijn vind aan een sportbh! (Pssst. Je shopt ‘m hier.)

‘Tanktop ESS SPORTY NO.1 – PUMA’

Ook basic zwarte sporttops vind ik ideaal! Stoer én gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een broek met een toffe print of een opvallende kleur. Deze sporttop van Puma is op dit moment mijn favoriet en shop je hier.

Ook de volgende zwarte sport items staan op mijn wishlist! Kijk je mee?

‘Adidas cropped T-shirt’

Je shopt dit item hier.

‘Capuchonsweatshirt WORKOUT READY – REEBOK’

Je shopt dit item hier.

‘SPARKE LEGGING – FILA’

Deze toffe broek shop je hier!

Draag jij net als ik vaak zwarte (sport) items?

Liefs,
Jip

 

 

There is 1 comment for this article
  1. Judith Armande 20 april 2018 10:50

    Mooi items! Zwart is altijd handig te combineren! Al ben ik ook wel fan van kleurtjes =D

Geef een reactie