Friday favourites #86

SUMMER VIBES! Van mijn eerste ijsje van dit jaar tot een nieuwe favoriete gadget. En iets over juichende mensen en frietjes tot kriebelende zweetdruppels over mijn rug. Mijn favoriete momentjes van afgelopen week deel ik in friday favourites blog nummer 86! Kijk je mee?

Favo moment: vriendlief ophalen op Schiphol!

Mijn weekend begon heel erg leuk! Want meneer kwam terug van een maand reizen in Indonesië. Erg tof, maar ook heel erg fijn om weer samen te kunnen zijn! 🙂

Favo feestje: kampioenschap PSV 2018!

OH EINDHOVEN! Ja, het is nu alweer vier dagen later maar nog steeds heb ik alle liedjes de gehele tijd in mijn hoofd en heb ik nog steeds stijve kuiten van al dat gespring. Man man man, wat was het een goei feestje! Overal juichende mensen, biertjes die door de lucht vlogen, rode rook waar je in verdween en statafels die met mensen erop de lucht in werden gedragen. Het was een feestje dat ik niet snel zal vergeten!

Favo food: frietjes met en risottokroketje!

En na al die uurtjes springen hadden we HONGER. Het was bijna een uur in de rij staan, maar dat was het meer dan waard!

Favo new gadget: urbanista koptelefoon!

Deze koptelefoon van Urbanista heb ik nieuw en ik ben helemaal fan! Ik vind het soms heerlijk om helemaal weg te dwalen met een muziekje op. Tijdens het studeren, het sporten of gewoon wanneer ik eventjes languit op de bank lig.

Favo workout: een hardlooprondje in de zon!

JAAAA ik mag weer. En hoewel ik heel erg blij ben met het weer in Nederland op dit moment. Voor een rondje rennen was het warm. Té warm. Nu vond ik het dus niet zo heel erg om maar een ‘klein’ rondje te mogen rennen… Na vier kilometers door de zon hobbelen, kriebelden de zweetdruppels van boven naar beneden over mijn rug, was mijn hoofd zo rood als tien tomaten bij elkaar en voelde het alsof ik al drie dagen geen water had gedronken. Oké dit is een beetje overdreven maar het omschrijft wel hoe ik me na dat ene half uurtje voelde… 🙂 Maar jeetje wat was ik achteraf blij! Vooral met een koude douche, hihi.

Favo summerfood: ijssssss!

Zomerse temperaturen?! Dan denk ik meteen: IJS! Gelukkig waren mijn huisgenoten hier ook wel voor in en liepen we na het avondeten eventjes langs de ijscotent. Ik koos voor de smaken ‘Ferrero rocher’ en ‘Snickers’. Ik hoef denk ik niet meer toe te lichten of het lekker was! 😉

Heb jij al een ijsje op dit jaar?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie