Inspiratiepost zomerse sportkleding!

JOEPIE! Het blijft steeds langer licht, de vogeltjes fluiten in de ochtend als ik wakker word en het zonnetje komt steeds meer tevoorschijn. We gaan weer richting de zomer en daar word ik heel blij van! In deze inspiratiepost deel ik een aantal toffe, kleurrijke sportoutfits. Van vrolijke tinten tot gave printjes! Kijk je mee?

1. ESPRIT – Active broek met grafische print, E-DRY

Ik vind deze broek heel tof door de grafische print en de kleurovergangen. Anders dan een zwarte basic sportlegging maar ook weer niet té opvallend. Perfect als je het mij vraagt! Ik zou deze sportlegging combineren met een basic witte, grijze of zwarte top. Met deze outfit ben je helemaal ready om ook in de zomer in de sportschool je workout te knallen! Nog een voordeel: de sportlegging is E-DRY wat inhoudt dat het item licht, sneldrogend en ademend is. Je shopt de sportlegging hier.

2. ESPRIT – Naadloze sport-bh, E-DRY

Waarom ik fan ben van deze sportieve racerback sport-bh? De kleur! WAUW. Ik vind het item lekker zomers en leuk om te combineren met andere sportitems. Pssst! Je shopt de sportbh hier. 

3. Hip tot he gym – ICANIWILL SEAMLESS TIGHTS MINT

Een andere outfit met zo’n soortgelijke zomerse kleur is van het merk Hip to the Gym. Een pluspuntje voor de hele fijne elastische stof van deze broek en sport-bh. Een comfy outfit dus met ook nog eens een toffe uitstraling. Ik zeg op naar de sportschool, GO!, GO!, GO! Je shopt deze mintgroene outfit hier.

4. Hip tot he gym – LOTUS TIGHT

Dit is ook een van mijn favoriete zomerse sportoutfits. De items zitten perfect én hebben een hele toffe print. Ik combineer de sportlegging en bh met een wit of zwart basic shirtje. Dan is mijn outfit helemaal af! Je shopt ‘m hier.

5. My Protein – HEARTBEAT CLASSIC LEGGINGS

Ik draag niet vaak roodkleurige kleding maar ik moet zeggen dat ik deze wel heel erg mooi vind! De outfit heeft een chique uitstraling en ook belangrijk: de broek is zeker ‘squatproof’! Doordat de stof iets dikker is in vergelijking met andere sportbroeken. LIKE! De outfit is hier verkrijgbaar.

6. BEACHLIFE.COM – PINEAPPLE SPORTOUTFIT

Lat but not least, wil ik deze pinapple sportoutfit even showen. Want hoe cool is deze print!? Met deze items ben ik helemaal klaar voor de zomer! Je shopt de outfit hier.

Voor welke zomerse en kleurrijke outfit zou jij gaan?
Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article

Geef een reactie