Friday favourites #87

Afgelopen week ging ik een weekendje weg met lieve vriendinnetjes. Daar deden we dansjes op de dansvloer, dronken we iets te veel drankjes en at ik een mega lekker katerontbijt. Ook vertel ik over een perfect ‘me-time’ momentje en deel ik een favoriete herstelmaaltijd! Mijn week in plaatjes vind je hieronder! Kijk je mee?

Favo feelings: SUMMER VIBES!

Wat heb ik weer genoten van het weer afgelopen weekend. ZON, ZON en nog meer ZON. Love it!

Favo breaktfast: katerontbijt @Happytosti

Ohhhh!! deze extra dubbele tosti was precies wat ik nodig had op deze brakke ochtend. Ben je toevallig een keer in Den Haag? Stap dan eens binnen bij Happy Tosti en geloof me je zult lekker eten!! Ze hebben tosti’s van allerlei soorten brood met verschillend beleg. Ook ben ik fan van het interieur. Zo hebben ze schommels in de winkel hangen… Wie wil dat nou niet?! (Ze hebben trouwens ook een vestiging in Breda, Amsterdam, Hoofddorp, Deventer, Leiden en Delft). #nospon #gewoonfan

Favo night: op stap in Scheveningen/Den Haag met lieve vriendinnetjes!

Als je een weekendje weg gaat met vriendinnen dan kan stappen natuurlijk niet uitblijven. Op vrijdag bezochten we de club ‘Crazy Piano’ in Scheveningen. En op zaterdag gingen we naar de club ‘Danzig’ in het centrum van Den Haag. Of deze avondjes leuk waren? De foto zegt genoeg denk ik… 😉

Favo ‘me-time’ momentje: beentjes omhoog en Flikken Maastricht kijken in het zonnetje!

En toen kwam ik zondagmiddag thuis. Met een koffer die uitpuilde van stinkende was, zonder boodschappen in huis te hebben, een iets te erge kater en vermoeide beentjes. Ik vond het de hoogste tijd voor een relax-momentje. Ik verplaatste mijn laptop naar buiten, zorgde voor een voetensteuntje en keek de gehele avond mijn favoriete programma’s terug in het zonnetje onder het genot van koude drankjes. Ja, dit had ik echt eventjes nodig!

Favo post-warkout drankje: supersmoothie BERRY & PROTEIN – (Innocent drinks).

Deze vrijdagochtend rende ik weer een intervalrondje van ongeveer 20 minuutjes (uiteraard in een knaloranje hardloopoutfit! #Koningsdag). Ik liep geheel pijnvrij en daar ben ik ontzettend blij mee! Maar jeetje zeg, mijn conditie is ver te zoeken… Ik kan me op dit moment niet voorstellen dat ik ooit een halve marathon binnen de 2 uur heb gerend, haha. Stapje voor stapje streef ik weer naar zo’n afstand. En ik weet maar al te goed dat herstel daarbij enorm belangrijk is! Hoe ik ervoor zorg dat mijn lichaam steeds voldoende hersteld na een run? Ik geef mijn lichaam voldoende rust én zorg voor inname van goede voedingsstoffen. Mijn postworkout maaltijd na deze ochtendrun was een banaantje en een super smoothie van Innocent drinks Nederland. Mijn favoriet? De ‘BERRY & PROTEIN’. (Een mix van aardbeien, frambozen, romige kokosmelk en soja-eiwitten). YUM!

Wat is jouw favoriete herstelmaaltijd na het sporten? Laat het me weten in een reactie! 🙂

Fijne Koningsdag!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie