Friday favourites #88

Afgelopen week had ik een perfecte datenight bij de lekkerste pizzeria, had ik een zondag zoals een zondag hoort te zijn en werd ik binnen 3 tellen verliefd! Kijk je mee? Let’s go!

Favo moment: Datenight met le boyfriend bij de lekkerste pizzeria!

Een avondje uiteten bij de lekkerste pizzeria om vervolgens met een dubbele ijsco rond te slenteren door het dorpje waarin ik ben opgegroeid. Even geen aandacht voor de telefoon of andere dingen maar genieten van het moment. Afgelopen datenight vond ik fijn!

Favo zondagmiddag:‘3ehelften’ in een bruine voetbalkantine.

Met zijn allen de voetbalkantine induiken om onder het genot van een paar biertjes de wedstrijd na te bespreken. Een zondag zoals een zondag hoort te zijn, vind ik zo! Met op de achtergrond de eredivisiewedstrijden op een scherm of ‘oude lullenmuziek’ dat door de ruimte galmt. Herken jij dit gevoel? En word jij daar ook zo blij van?

Favo workout:Niet alleen de derde helft…


Heel leuk die derde helft maar het zou ook fijn zijn als ik komende maand weer mee kan doen met de eerste tweede helft. Want een koud biertje smaakt nog lekkerder als je het verdiend hebt…. De eerste stap is (letterlijk en figuurlijk) gezet want ik heb pijnvrij mee kunnen doen met de training afgelopen week! Het gaat dus de goede kant op! 🙂

Favo feeling:Back-on-track!

Eerst het PSV kampioenschap toen een weekendje weg met vriendinnen en vervolgens Koningsnacht en -dag… Erg veel gezelligheid en drankjes maar weinig vitamientjes helaas. Na al die frietjes, pizza’s wijntjes en bitterballen vind ik het ook weer fijn om een normaal en ‘gezond’ voedingspatroon te kunnen volgen. Ik ga dus weer even op de ‘gezonde tour’. Niet omdat ik gewicht wil verliezen maar omdat ik door ‘gezond’ eten gewoon heel goed voel! Wat voor mij een ‘gezond’ voedingspatroon is, liet ik zien door middel van een eetdagboekje. Heb je deze blog nog niet gezien? Dan kun je die hier teruglezen!

Favo afspeellijst Spotify: ‘Release radar

Hoewel ik een aantal heerlijke afspeellijsten op mijn Spotify heb gemaakt, vind ik het ook tof om nieuwe muziek te ontdekken. Om deze reden vind ik de lijst ‘New releases’ (zie ‘bladeren’ > ‘ ontdekken’) een aanrader!

Wat is jouw favoriete afspeellijst op Spotify? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article

Geef een reactie