Ik testte de Hello Fresh box!

Jip, wil je een maaltijdbox met ingrediënten voor allerlei lekkere recepten uitproberen? Natuurlijk wil ik dat! Afgelopen week testte ik in totaal drie recepten uit een Hello Fresh box en het leek me leuk om hier een stukje over te schrijven. Niet gesponsord en mijn goudeerlijke mening. Ben je benieuwd naar wat ik van dit concept vind? Lees dan vooral verder! 😉

‘…kiezen, daar ben ik sowieso al niet goed in. Laat staan tussen deze recepten!’

Ik opende de doos en bekeek de recepten die op het menu stonden. Mijn eerste reactie was als volgt: ‘HELP!’ Kiezen, daar ben ik sowieso al niet goed in. Laat staan tussen deze recepten… Kippendij in romige cheddar-biersaus, tomatenrisotto met buffelmozzarella of een salade met gerookte forel… Wat wilde ik eerst op mijn bordje hebben?!

Mijn tops!

De grootste top heb ik eigenlijk al verklapt. De recepten waren namelijk alle drie echt heel lekker! De tomatenrisotto had ik nog nooit op die manier gemaakt en ook kip met cheddar-biersaus was nieuw voor mij. De salade van gerookte forel zou ik zelf niet zo op deze manier nog een keer maken maar was voor deze keer wel lekker omdat ik het recept nog nooit op had. Bovendien draagt het concept van Hello Fresh voor mij ook bij aan een gevarieerder eetpatroon. Wanneer iemand mij de vraag stelt ‘wat zullen we vanavond eten?’ dan ga ik toch standaard mijn lijstje af: wraps, pasta pesto, aardappeltjes… Maar tomatenrisotto of een salade met forel bedenk ik zelf niet. Tot slot merk ik dat ik ook nieuwe ideeën heb opgedaan. Zo kan ik die heerlijke cheddar-biersaus bijvoorbeeld ook over een pasta doen!

Mijn tips!

Natuurlijk zijn er ook altijd een aantal tips te bedenken. Zo merkte ik op dat de bereidingstijd iedere keer langer was dan dat op het recept vermeld staat. Of dit te maken heeft met mijn kookkunsten of de inschattingen van Hello Fresh dat laat ik maar in het midden… 😉 Ook merkte ik op dat bij sommige recepten de verdeling van ingrediënten anders was dan dat ik zou kiezen. Zo zou ik meer groenten toevoegen aan een minder grote portie risotto. Ik snap dat dit een persoonlijke voorkeur is en voor Hello Fresh lastig is in te schatten voor andere personen.

Al met al vind ik het concept van Hello Fresh zeker een aanrader! Zoals ik al zei vind ik het een goede manier om kennis te maken met nieuwe ingrediënten en recepten!

Zou jij zo’n maaltijdbox van Hellofresh willen uitproberen? Je vindt er hier meer informatie over.

Liefs,
Jip

Zie hieronder nog wat fotootjes van de heerlijke gerechten:

be the first to comment on this article

Geef een reactie