Friday favourites #89

Mijn hoogtepunten van afgelopen week hebben iets te maken met een interieur-update van mijn studentenkamertje, liefde voor nieuwe paarse stappers, mijn favoriete  plekje in Nijmegen en een heerlijk hardlooprondje op de vroege morgen. Lets’ go!

Favo new shoes: FILA shoes– ‘pastel lavendel’

Ik liep de winkel in en had welgeteld 3 tellen nodig om om de beslissing te maken. DEZE MOET IK HEBBEN. Ja klopt, ik heb de witte variant ook al maar deze kon ik toch niet laten liggen. Ze lopen heerlijk, zijn sportief én zomers tegelijk! #helemaalhappy (Pssst! Ik vond ze bij Footlocker. In de winkel zijn ze uitverkocht maar hier via de webshop zijn ze nog wel te bestellen).

Favo workout: Waalbrugrondje op de vroege morgen!

Hardlopen vind ik fijn. Vooral in de ochtend wanneer het nog niet zo warm is en de lucht nog helder en fris is. Omdat ik er fijn wakker van word en daarna klaar ben voor de rest van de dag! Ren jij ook het liefste in de ochtend?

Favo zomerse plekje: het Waalstrandje in Nijmegen!

Wanneer er zomerse temperaturen tevoorschijn komen, verplaats ik (net als vele andere Nijmegenaren) naar het strandje aan de Waal! Dit is voor mij 2 minuutjes fietsen en ideaal om even van het zonnetje te genieten. De ene keer lig ik hier gewoon eventjes in mijn eentje een boekje te lezen en de andere keer maak ik er een echte stranddag van en duik ik met vrienden het water in! Maar natuurlijk niet zonder bikini. Ik vind bikini’s shoppen altijd een ramp dus ik was enorm blij toen ik al snel deze van LASCANA tegenkwam. De eerste bikini die ik paste en ben er helemaal happy mee. Pssst! Je shopt de bikini hier.

Favo interieur update: Doei witte, kale muur! – Samenwerking met Desenio.

Mijn studentenkamertje bestond al voor langere tijd uit vier witte en kale muren… Gelukkig nu niet meer! In samenwerking met Desenio mocht ik een aantal posters uitzoeken om mijn kamer wat gezelliger te maken. Ik koos voor zwarte witte posters (verrassend Jip) en zwarte lijsten.  Ik hing ze boven mijn bed et VOILÀ zie hier boven resultaat!

Ik ben er enorm blij mee! En daarom heb ik een kortingscode voor jullie geregeld! Zodat ook jullie je kamer kunnen opfleuren. Met de code ‘JIP’ krijg je 25% korting op posters van Desenio! Geldig van vrijdag 11 t/m maandag 14 mei. Nog wel belangrijk om te weten is dat de code niet geldt voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

(Ik koos voor de volgende posters: ‘wereldkaart bow’, ‘girl in window’, ‘time to relax’, ‘bird Sky’ & ‘palm trees’).

Welke poster vind jij het leukste?

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article

Geef een reactie