Friday favourites #90

Het is alweer de 90e week dat ik mijn favoriete momentjes met jullie deel door middel van een friday favourites blog! Deze week stapte ik in een cabine van -180 graden?! Testte ik de nieuwe hardloopschoenen van Adidas en vertel ik over mijn  favoriete ‘food & drinks combinatie’. Kijk je mee?

Favo food & drinks combinatie: zelfgemaakte pizza en wijntjes!

Een avondje Netflixen onder het genot van zelfgemaakte pizza en wijntjes. Beste combinatie ever als je het mij vraagt!

Favo event: Adidas #solarboost @Amsterdam

Afgelopen week mocht ik de nieuwe hardloopschoen van Adidas testen! We werden hartelijk ontvangen op een hele toffe locatie midden in Amsterdam, genaamd het hoogtIJ. We kregen allereerst uitleg over de nieuwe hardloopschoen onder het genot van lekkere hapjes én mochten als allereerste de schoen gaan bekijken. 3,2,1 JA! We openden met z’n allen tegelijk de lichtgevende schoenendozen in een donkere kamer. Dit maakte het wel een speciaal moment. Maar wat is mijn mening over de schoen?

Er werd ons verteld dat de veelzijdige hardloopschoen is gemaakt voor comfort op langere afstanden. Dat wordt trainen geblazen! 😉 Na een rondje van 6 kilometer kan ik zeggen dat de stof fijn aansluit rondom je voet. Komende tijd zal ik meer rondjes met deze schoenen aan mijn voeten gaan rennen want ik ben benieuwd!

P.s. Deze #SolarBoost hardloopschoen ligt vanaf donderdag 17 mei in de winkels!

Bedankt Adidas voor de toffe ervaring!

Photo © Darryl Adelaar

En zo ziet de nieuwe schoen eruit! –>

Photo © Darryl Adelaar

Favo nieuwe ervaring: Cryo sauna, een cabine in met -180 graden!!! :O

Zie op bovenstaande foto de Cryo sauna. Het is een cabine waar stikstof in wordt gespoten zodat de temperatuur daalt tot -180 graden Celsius. Het is de bedoeling dat je hier 2-3 minuten in blijft staan. Ik hoor je al denken, waarom zou je dat in hemelsnaam doen? Nou, de cryo sauna blijkt een uitzonderlijk effectieve manier om je lichaam te ‘resetten’. Het zorgt voor een boost van je immuunsysteem, je lichaam herstelt sneller na een workout en het verminderd ontstekingen.  Ook zorgt het voor verlichting van gewrichtsaandoeningen zoals reuma, vermindering van stress en vermoeidheid en verlichting van migraine en hoofdpijn.

Je ziet op onderstaande foto aan mijn gezicht dat ik het heftig vond! En hier was de cabine pas -46 graden..! 😉

Gelukkig hebben we het overleefd. Zie hieronder het bewijs:

Zou jij het durven om in een cabine van – 180 graden te stappen?
Laat het me weten in een reactie! Ik ben benieuwd… 😉

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie