Friday favourites #91

Van een ‘op het puntje van mijn stoel-film’ in de bioscoop tot een run met Nike en Perry Sport door hartje Amsterdam. Verder heb ik een toffe kortingscode voor jullie én vertel ik hoe ik afgelopen zondag meer dan 50.000 stappen zette!!! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Favo ‘familie-momentje’: naar de bios!

Ik ben momenteel zelf woonachtig in Nijmegen maar mijn ouders wonen in Nuenen, een dorp bij Eindhoven. Het lukt me niet iedere week om even naar Brabant terug te keren maar zo nu en dan maak ik er graag tijd voor vrij. Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn vader naar de bioscoop voor de film ‘Bad Samaritan‘. Ook al deed ik zo mijn best, ik kon de overheersende geur van de popcorn niet weerstaan. Met als resultaat dat de bak al half leeg was tijdens de reclames. Of half vol, het is maar hoe je het bekijkt… 🙂  De film daarentegen vond ik wel een succes! Als je van spannende films houdt ten minste. Ik zou het beschrijven als een ‘op het puntje van mijn stoel-film’. De interpretatie hiervan laat ik aan jou. 😉 (Pssst! De trailer van ‘Bad Samaritan’ kun je hier kijken).

Favo workout: een hardlooprondje met Nike en Perry Sport!

Zondag vertrok ik van het zonnige zuiden naar het gelukkig ook zonnige noorden, naar Amsterdam om precies te zijn. Samen met 4 andere sportieve meiden mocht ik de nieuwste hardloopschoen van Nike uittesten. Onder leiding van de Urban Runners Crew liepen we vijf mooie kilometers door hartje Amsterdam. Bruggetje over, trappetje af om uiteindelijk te finishen bij de Perry Sport winkel in de Kalverstraat. De nieuwste hardloopschoen van Nike, ‘Pegasus 35’, is sinds afgelopen maandag (21 mei) verkrijgbaar in veel sport- en schoenenwinkels. Ik vind het een erg mooie schoen (is verkrijgbaar in verschillende kleuren) maar nog belangrijker: hij loopt heel lekker! Het voelt aan als een lichte schoen met een goede demping.

Bedankt Nike en Perry Sport, voor deze sportieve ervaring! Ik wil ook nog even een speciale shoutout geven aan de cameraman (David Stegenga). Meerennen met een mega camera is niet altijd even gemakkelijk… 😉

Favo feestje: 7th Sunday!

Maar mijn zondag was na het event van Nike nog niet voorbij. Het was tijd voor een feestje! Het zonnetje scheen, er werden koude drankjes geschonken, er waren wel 16 verschillende stages met allerlei soorten muziek, mensen waren vrolijk en deden dansjes. Meer had ik deze dag niet nodig! Oja, zonnebrand natuurlijk. #elkaargoedinsmerenisookbelangrijk!

Favo rustdag: bijkomen van een zondag met 50.000 (!!!) stappen

Man, man, man wat was ik blij dat maandag een vrije dag was!!! Ik ben een paar keer op en neer naar de keuken gelopen om wat eten uit de koelkast te graaien (uiteraard!). Maar daar waren mijn stappen wel mee gezet. Het was een verdiende rustdag, al zeg ik het zelf…

Favo sportkleding: My Protein

JIPPIE! Het is weer tijd voor een kortingscode! Ik ben al een hele tijd fan van de sportkleding van het merk My Protein. De kleding die ik tot nu toe van het merk heb, zit comfortabel, schijnt niet door en heeft een toffe look! Ik vind het dan ook erg leuk dat ik regelmatig een kortingscode voor jullie kan regelen.

Alleen vandaag nog krijg je met de code ‘JIPKLEDING’ maar liefst 40% korting op alle sportkleding van My Protein! (Klik hier om naar de webshop te gaan). Ik zou zeggen shop ze! Af en toe mag je jezelf verwennen toch?

Dit was mijn drukke maar leuke week! Wat was jouw favoriete momentje?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie