Friday favourites #92

Van een picknick in het park tot een van mijn favoriete borrelhapjes en van een ‘lunch-toetje’ dat ik vaak neem tot een gadget waardoor het hardlopen een stuk veiliger wordt! 🙂 Kijk je mee met mijn favoriete momentjes van afgelopen week? Let’s go!

Favo avond: picknicken met de meiden!

Een zaterdagavond met ondergaande zon, wijn uit pak en heel veel liefde! Beter kon ik mijn weekend niet beginnen. CHEERS!

Favo moment: toen de loopband aangaf dat de training voorbij was!!!

Meestal probeer ik het hardlopen om de regenbuien heen te plannen maar deze avond snakte ik naar verkoeling (het was warm, maar dat hebben jullie vast ook wel gemerkt). Terwijl ik mezelf mentaal voorbereidde op een regendouche zag ik de verdere weersvoorspellingen… EN DAT WAS NIET OKE. Hardlopen met onweer vond ik een minder goed plan. Ik sprong snel op mijn fietsje en was net voor de storm in de sportschool, waar ik braaf mijn 6km rondje op de loopband voltooide. Pfff de loopband blijft mijn ergste vijand en daarom was ik best wel een beetje trots op mezelf! DID IT!

Favo ‘lunch-toetje’: een rijstwafel met pindakaas en pure hagelslag!

Ken je dat gevoel? Dat je braaf je boterhammetjes met ‘gezond’ beleg op hebt maar dat je ergens nog snakt naar een iets ‘zoets’. Zoals een stukje chocolade of een lepel pindakaas… Waarom niet allebei? Zie hierboven mijn favoriete guilty pleasure voor na een maaltijd, ik noem het mijn ‘lunch-toetje’! YUM.

Favo nieuwe hardloopgadget: Oordopjes op je jukbeenderen?!

Oké, ik ga eerlijk zijn want dat is ten slotte waar het om draait met producten reviewen. Een tijdje geleden kreeg ik deze oordopjes van AfterShokz Trekz Air opgestuurd om te testen. Ik heb van mezelf kleine oren en heb daarom niet altijd even goede ervaringen met draadloze oordopjes. Vooral niet voor tijdens het hardlopen (#nietsblijftzitten). Ik moet zeggen dat de eerste kilometers met deze gadget ook nog wat onwennig waren waarbij ik het gevoel had dat de oordopjes ieder moment van mijn oor af konden schuiven. ‘Hmm, niets voor mij’, dacht ik dus in eerste instantie. Maar op een gegeven moment raakte ik er aan gewend. Ik merkte dat de oordopjes goed bleven zitten en kon mijn aandacht daarom verleggen naar het hardlopen zelf (en de mooie omgeving!). En het fijne aan draadloze oortjes is dat er geen kabeltjes langs je lichaam hangen waar je wel eens aan vast blijft haken.

Je streamt muziek van je telefoon via Bluetooth naar de gadget maar nog toffer: de oordopjes zitten op je jukbeenderen in plaats van in je oren! Via trillingen wordt de muziek naar je oren gestuurd. Hierdoor hoor je tijdens het hardlopen ook nog andere geluiden. Zoals een auto’s en fietsers die je inhalen. Super veilig dus!! Een ding weet ik zeker: ik ga vaker met deze oordopjes rennen! Vooral als ik (veel) verkeer tegenkom.

Favo borrelhapje: Turks brood met bruschetta!

Dit receptje heb ik te danken aan familie Roumans. We nemen: een Turks brood, bruschetta, mozzarella, pesto en tomaatjes! Pssst! Deze borrelhap is het lekkerst als ‘ie nét uit de oven komt! 😉

Favo salades: zie de blog!

Met dit warme weer, heb ik vaker trek in een salade. Om deze reden zette ik mijn drie favoriete (maaltijd) salades op een rijtje! Je vindt de receptjes hier.

Wat is jouw favoriete momentje van afgelopen week? Let me know!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie