Favo’s in juni!

Afgelopen maand had ik het even drukker dan druk. Alles kwam even tegelijk, zowel leuke feestjes als minder leuke studiedingen. Om deze reden zette ik deze maand een stapje terug met mijn blog. Zodat ik me heb kunnen focussen op alle dingen die echt moesten gebeuren. In plaats van iedere week een friday favourites blog, heb ik nu even mijn ‘favo’s in juni’ op een rijtje gezet. Om jullie toch nog even mee te kunnen nemen in wat ik afgelopen maand allemaal heb uitgespookt. 🙂 Kijk je mee? 

Favo BBQ-gerecht: burgers!

DSC03954

DSC03964

Als ik eerlijk ben sta ik nooit zelf achter de barbecue. Opletten of het vlees niet aanbrandt, daar ben ik gewoon niet zo goed in… (Iets met te veel kletsen en te veel bezig zijn met andere dingen om me heen.) In Juli heb ik een workshop ‘barbecuen’ gepland; georganiseerd door Weber. Zodat ik mijn ‘barbecue skills’ kan verbeteren! Mijn favoriete BBQ gerecht? Een kipburger mét kaas, ui en knoflooksaus! YUM!

Favo ‘cheers’: op mijn beste hardloopvriendinnetje die na 4 maanden reizen weer in Nederland is!
3a17962f-4546-465b-89bd-40d2099eed95.jpg
JAAAA! Hardlopen is leuk maar nog leuker wanneer je het met iemand samen kan doen! Na 4 maanden reizen is mijn liefste hardloopvriendinnetje terug in Nederland. Daar proosten (en rennen!) we op!

Favo manier van leren: in het zonnetje!
IMG_3312.jpg
Helaas stonden er ook minder leuke dingen op de planning deze maand. Er moest namelijk ook gestudeerd worden, en hard ook. Maar het zonnetje zal niet aan mij voorbij gaan deze maand. Een stoeltje, een koptelefoon, zonnebrandcréme, koud water en een stapel boeken. Let’s do this!

Favo festival: Drift Nijmegen!
CFA7C02D-19DB-4546-9D74-46443D342B1A.jpg
Even dansjes doen met mijn liefste huisgenoten ter ontspanning van de drukke tijden!

Favo feestje: mijn 23e verjaardag!
LRG_DSC03925.jpg
Mijn 23e verjaardag vierde ik met mijn liefste familie en vrienden. Leuke cadeautjes, een heleboel hapjes en drankjes. Ik vond het een topavond! Bedankt iedereen!

Favo nacho’s: VAN NIBBLES!!!
IMG_3778.jpg
Deze nacho’s van Nibbles zijn de beste. Voor eens en altijd PUNT UIT.

Favo moment: toen ik mijn allerlaatste studieopdracht inleverde… #vakantieee
LRG_DSC04025-3.jpg
Was het moment dan eindelijk daar!? Ik durfde nauwelijks op het knopje ‘verzenden’ te drukken. Maar toen ik dat vervolgens gedaan had wandelde ik met een grijns van oor tot oor de bibliotheek uit. TOEDELS! Ik heb vakantieee!!

Favo lunch: smörrebröd bij FIKA – Nijmegen
IMG_3756.jpg
Beleg met een beetje brood. Daar houd ik van.

Favo leermoment: stage 2017-2018 bij de Jeugdzorg!
IMG_3923.jpg
Een jaar om niet te vergeten. Ik heb een heleboel toffe mensen ontmoet, enorm veel geleerd en mij ook echt op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Dit gezellige afscheid is met een oldschool Polaroïd vastgelegd!

Favo workout: mijn eerste 10 km in 2018! #doeiblessure
ADI_9045
Is mijn blessure dan echt weg? Daar lijkt het wel op! Ik wil niet te vroeg juichen maar ik ben wel extra blij na een hardlooprondje van 10 kilometer!!

Nu heb ik vakantie, ga ik niet heel veel meer doen dan pita gyros eten op het strand en te sterke cocktails drinken… 🙂 BYE!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie