Recept: salade met geitenkaas.

En wederom wordt er een zonnig weekje voorspeld. Het blijft maar doorgaan #vindikalleenmaarleuk! In de zomer maak ik regelmatig frisse salades. Een stokbroodje erbij et voila, een simpeler diner kun je bijna niet bedenken. In deze blog deel ik je mijn favoriete salade op dit moment. Let’s go!

Ingrediënten:

– veldsla
– appel
– geitenkaas
– rozijntjes
– snoeptomaatjes
– komkommer
– paprika
– een handje cashewnoten
– een yoghurtsausje of iets wat daar op lijkt!

De hoeveelheden? Geen idee, ik gooi alles op gevoel in een grote kom.

Hoe maak je het?

Zoals ik al zei is het een super simpel gerecht dus mijn uitleg houd ik kort maar krachtig: leg een handje rozijnen voor een aantal minuten in een bakje met warm water. Hier worden ze lekker zacht (en smaakvoller) van. Snijd vervolgens alle ingrediënten die in stukjes moeten worden gesneden (welke dat zijn lijkt me logisch).. En zo niet dan kun je spieken op onderstaande foto’s. 🙂

Pak vervolgens een grote kom en doe daar de veldsla in. Voeg daarbij alle gesneden ingrediënten plus de rozijntjes en giet er tot slot een lekker sausje overheen. KLAAAAR!

“…en een koud drankje voor jezelf inschenken!’

Het enige wat je nog ‘moet’ doen is jezelf in de zon verplaatsen en een koud drankje voor jezelf inschenken (of nog slimmer zorgen dat iemand dat voor je doet). Zo. eet smakelijk!

Wat is jouw favoriete salade op dit moment? Laat het me weten in een reactie! 🙂

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Pingback: Friday favourites #93 – Jipsanders.com
  2. Pingback: Eetdagboekje juli 2018 – Jipsanders.com

Geef een reactie