Friday favourites #93

Een ontbijtje in de categorie ‘ga ik vaker maken’, een jaarlijks feest met gladiolen en bier, een vijf gangen-diner op een passagiersschip in Rotterdam en mijn favoriete zomerse salade op dit moment! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Favo ontbijtje: Wafels met roodfruit!

Dit ontbijtje valt zonder twijfel in de categorie: ‘ga ik vaker maken’. De wafels zijn fluffy tegelijk krokant en te beleggen met vanalles! Vandaag belegde ik ze met honing, rood fruit en kokosrasp maar binnenkort ga ik hier een pindakaas en banaan versie van maken denk ik…. YUM! Het receptje van deze wafels vind je hier.

Favo uitstapje en mooi voornemen: dagje naar het DELA EK Beachvolleybal 2018.

‘Of ik een dagje het EK beachvolleybal in Rotterdam bij wil wonen?’ ‘Dat wil ik zeker!’ Ik koos ervoor om dit dagje uit samen met mijn lieve vriendinnetje Eline te doen. Omdat we elkaar door en door kennen, ik haar enthousiasme en eerlijkheid waardeer, we samen enorm hard kunnen lachen en het allerbelangrijkste: bij elkaar onszelf durven te zijn! Dit moest daarom wel een leuk uitje worden en dus pakten we afgelopen woensdag met z’n tweetjes de trein richting het Westen van ons land. Op naar Rotterdam!

Van (bijna) perfect teamwork van de volleybalspeelsters tot snoekduiken in het zand en van een vijf-gangen diner op een enorm passagiersschip tot een geweldig sfeertje op de tribune. We hebben allebei genoten van het sportieve en zonnige dagje en zijn tot de conclusie gekomen dat we deze dingen vaker samen willen doen. Dagjes weg, op avontuur, nieuwe dingen ontdekken en samen herinneringen maken. DELA en RABOBANK, heel erg bedankt voor de toffe dag en extra complimenten voor het eten in de VIP lounge, dat was goehoeeed!!

Favo feestje: Nijmeegse Vierdaagse 2018!!!

Ja hoor het was afgelopen week weer zover! De week van de tienduizenden stoere wandelaars, met gezelligheid van honderden muziekbandjes, de pijn van duizenden blaren en het genot van heel veel biertjes. Het is een echt zomerfeest waar mensen bij elkaar komen om herinneringen te maken. De een door te lopen, de ander door te feesten! Met de gedachte ‘lopen kan altijd nog 😛 ’, koos ik er dit jaar wederom voor om als feestganger de stad in te gaan, PROOST! En alle lopers die gefinisht zijn: ik vind jullie stoer, dapper en feliciteer jullie van harte!!

Favo zomerse salade: met onder andere geitenkaas, appel en cashewnoten.

Het mooie weer blijft aanhouden dus een salade inspiratie kan nooit kwaad denk ik zo? Hier komt mijn favoriet: veldsla, appel, geitenkaas, rozijntjes, snoeptomaatjes, komkommer, paprika, een handje cashewnoten en een yoghurtsausje! (Het receptje vind je hier).

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. marc_healthy 23 juli 2018 08:12

    Super leuke week weer, lees vaak je berichten en reageer eigenlijk nooit, maar wou even zeggen dat je het super leuk doet 🙂

Geef een reactie