Friday favourites #94

Afgelopen week kocht ik een nieuwe gadget die iets te duur is maar waar ik heeeeul blij mee ben!!! Ik rende een rondje door een slapende stad en ging kapot tijdens mijn eerste intervaltraining ooit! Ook maakte ik een frisse Mexicaanse salade en dook ik met mijn lieve oma de stad in voor een goede shopsessie! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Favo uitstapje: met mijn lieve oma de stad in!

Nadat onze magen gevuld waren, konden we met onze shopsessie beginnen. Op naar alle winkels! Lekker rond slenteren in de stad, kleding (en mensen) bekijken, tussendoor lekker babbelen over het leven en met een vermoeid gevoel naar huis keren. Deze dagen vind ik fijn! En al helemaal als ik dit kan doen met mijn lieve oma! Staan de petjes ons goed?

Favo workout: 15 kilometers door een slapende stad!

Na zeven dagen lang feesten in Nijmegen was ik OP. LEEG. VERMOEID, KAPOT. Tijd om bij te slapen! Terwijl de lopers van de Vierdaagse eindelijk de stad in konden, dook ik heerlijk mijn bed in. Ik werd zaterdag wakker alsof ik drie weken in coma had gelegen (oké, dat is een beetje overdreven maar ik had als een roosje geslapen!) Omdat ik zo vroeg in slaap was gevallen stond ik om 7.30 uur al weer uitgerust langs mijn bed. Hier moest ik gebruik van maken! Ik trok mijn hardloopschoenen aan en maakte een rondje door de stad. Op een aantal verdwaalde feestgangers en wat schoonmakers na was er niemand te bekennen. Ik observeerde een stad waarin was gefeest en waar herinneringen waren gemaakt. Ik liep door honderden, (wat zeg ik: duizenden) plastic bekers, in de stank van bier en vette frieten. Niet heel lekker maar het was leuk om de stad op deze manier eens mee te maken. Ook kreeg ik van een groepje verdwaalde feestgangers nog wat gladiolen aangeboden. Vond ik lief van ze. Na de feestschade in de stad gezien te hebben, dook ik snel de natuur in. Ik maakte uiteindelijk een ronde van 15 kilometers en daar was ik heel blij mee! 🙂

Favo nieuwe aankoop: WHAAAA een iPhone X!!!

Wat heb ik lang getwijfeld maar daar is ‘ie dan: mijn nieuwe telefoon! Een iPhone X om precies te zijn. Ik kijk komende tijd even niet op mijn bankrekening denk ik… Ben jij ook van plan om een nieuwe iPhone aan te schaffen? Of ben je gewoon benieuwd naar mijn afwegingen die ik heb gemaakt om voor deze telefoon te gaan? In deze blog schrijf ik over mijn zoektocht naar een nieuwe iPhone.

Favo gevoel: na de intervaltraining!

Nee, het was op zijn minst gezegd: ‘niet mijn favoriete workout’ maar het gevoel achteraf was wel heel fijn! WE DID IT!

Favo nieuw recept: Mexicaanse zoete aardappel bowl!

YUM! Met dit warme weer eet ik veel salades. Dit betekent niet dat ik iedere keer hetzelfde eet, want juist met salades kun je eindeloos variëren! Gisterenavond maakten we een Mexicaanse zoete aardappel bowl en dat was lekker! Zie hier welke ingrediënten ik allemaal bij elkaar in een bowl gooide: zoete aardappel (bereid in de oven), avocado, maïs, paprika, komkommer, tomaat, ijsbergsla en een yoghurt sausje.

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie