Friday favourites #95

Van dansjes in de regen tot een flinke beklimming met de mountainbike en van proteïne shotjes(?!) Tot iedere dag een wijntje en een paar rondjes meer… Mijn favoriete momentjes van afgelopen week vind je in deze blog! 

Favo feeling: YEAHHH It’s raining!

Ik had niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen: maar ik ben heel blij dat het even regende afgelopen week! Allereerst omdat ik een beetje klaar ben met die droge periode (#hetiswermm), ik blijf natuurlijk een nuchtere Hollander die het koude kikkerlandje gewend is en ten tweede omdat ik dan eindelijk mijn nieuwe gele regenjas aan kan! 🙂 (Psssst! Je shopt ‘m hier!)

Favo overwinning: mountainbikend naar de top!

WE DID IT! We hebben de top bereikt van de 60 meter hoge Gulbergen, (het hoogste punt van Brabant). En niet zomaar, maar met de mountainbike. Ik moet zeggen dat ik hier en daar een paar keer heb moeten afstappen (iets met moeite hebben met versnellingen) maar uiteindelijk stonden we er! Ook crossten we zigzaggend over heuveltjes in de bossen en raceten we door smalle kronkelende weggetjes. Ik vond het wederom mega tof om een andere sport uit te proberen. Na 2,5 uur zat de modder tussen mijn tenen tot in mijn oren maar stiekem kan ik daar heel erg van genieten! #lekkerdoordemodderrollen #ikvindhetheerlijk

Favo hardlooprondje: 15 ‘makkelijke’ kilometers…

Als je een tijdje geleden tegen mij had gezegd dat ik een duurloop van 15 kilometer zou moeten gaan rennen dan zou ik direct peentjes zweten. VIJFTIEN KILOMETERS?! Nu, denk ik daar heel anders over… Vijftien kilometer zie ik niet langer meer als ‘onmogelijk’. In plaats daarvan ervaar ik dat ik het kan. Zonder helemaal kapot te gaan en nog belangrijker: zonder blessures en/of al te veel spierpijn de dag erna! 🙂 #hardlopengaatgoehoed!

Favo smaakje eiwitpoeder: Cookies shot van Personal Protein.

In samenwerking met Personal Protein mag ik iemand blij maken met een pot eiwitpoeder inclusief drie verschillende ‘shotjes’… Shotjes? Ja je leest het goed shotjes. In deze blog kun je er alles over lezen. Mijn favoriete smaak? Dat is zonder twijfel ‘cookie’! YUM!

Favo drankje: wijntjes!

Wanneer je een collage kunt maken van je wijntjes dan weet je dat je een gezellige week hebt gehad… toch? Ik vind wijn lekker smaken maar de allerfijnste bijkomstigheid is het geklets eromheen. Ik drink wijntjes voor de gezelligheid, om urenlang te kletsen met vriendjes en vriendinnetjes en soms een beetje te dizzy weer richting te huis gaan… #vakantiefeelings! 🙂

Favo vooruitzicht: vakantie + Lakedance 2018!

En na al deze leuke momenten heb ik ook nog eens een heel tof vooruitzicht! Volgende week ga ik namelijk vijf dagen naar Italië met vriendinnen énnnnn vervolgens dansjes doen op Lakedance 2018! Ik ben al vaker naar dit festival geweest en vind het de perfecte dag om nieuwe herinneringen te maken en te genieten van toffe muziek en koude drankjes! Wie zie ik daar?

Het was voor mij niet zo’n gezonde week (lees: brownies, nacho’s, M&M’s, heel veel ijs enzovoorts). Soms heb je van die weken dat je iets te veel van het ongezonde neemt. Ik sla niets over, omdat ik zo optimaal mogelijk wil kunnen genieten van deze vakantieperiode. Ik accepteer dat ik eventjes niet kan eten met de ‘balans’ die ik zou willen, dat ik een paar pondjes ben aangekomen en misschien iets te weinig vitamientjes binnenkrijg. Des te meer heb ik straks na de vakantie weer zin om te gaan knallen!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Rosemarijn 3 augustus 2018 17:23

    Ziet eruit als een heerlijke week, sportiviteit en genieten wisselen elkaar af! Mijn favoriete momentje was inderdaad ook een terrasje met een oude vriendin, zo leuk om weer bij te kletsen in het zonnetje!

  2. annel26 4 augustus 2018 13:34

    Genieten!! Waar is je sportlegging van op de eerste foto? 🙂

Geef een reactie