Winnaars STOX Energy Socks + 15% KORTINGSCODE!

Aan de ene kant vind ik het heel tof dat ik ZOVEEL REACTIES heb gekregen!!! Aan de andere kant vind ik kiezen enorm lastig… Om deze reden heb ik mijn vriend: ‘de random nummer generator’ van Google erbij gehaald. De volgende nummers kwamen daaruit gerold: 116 en 77. De winnaars zijn…

*Tromgeroffel…!!*

De 116e reactie was van @deemitje !
De 77e reactie van @aboutmaaike !

GEFELICITEERD! Jullie zijn de twee geluksvogels en krijgen van mij in samenwerking met STOX Energy Socks een paar compressiekousen of tubes (jullie mogen zelf kiezen). Zouden jullie mij een berichtje willen sturen met jullie gegevens? Dan komt het pakketje jullie kant op zodat jullie snel meters kunnen gaan maken! 🙂

Niet helemaal getreurd, er is een 15 % kortingscode!

Voor diegene die niet gewonnen hebben, heb ik nog wel een ander kleinigheidje! Omdat ik zoveel ontzettend veel reacties heb gekregen, mag ik aan ieder van jullie een korting geven. Met de code ‘jip’ krijg je tot en met eind september 15% korting op je bestelling bij STOX Energy Socks! Hopelijk voel je je dan alsnog een beetje winnaar en help ik jou alsnog een beetje met het herstellen van je blessure, jouw wedstrijdvoorbereiding of ander hardloopdoel! 🙂

Bedankt voor het meedoen allemaal!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie