Friday favourites #98

Van een zelfgemaakte pizza die ik nog niet eerder zo lekker heb klaargemaakt tot de sport waar écht mijn passie ligt… En van een kleurrijke en ‘gezonde’ lunch tot een nieuw vest waar ik echt in ga wonen! Mijn favoriete momentjes van afgelopen week vind je in deze blog op een rijtje! 

Favo dinner: zelfgemaakte pizza!

Afgelopen week had ik een datenight met mijn liefste vriendje. Omdat wij allebei vreetzakken zijn, kozen we ervoor om pizza’s te maken. Niet zomaar pizza’s maar met een bloemkoolbodem van Magioni. Ik vind de bodems erg smaakvol, luchtig en krokant! #ikbenfan. We belegden de bodems met de volgende ingrediënten: tomatensaus, ui, prosciutto, gerookte kip en geitenkaas. Ik moet zeggen, onze lekkerste variant tot nu toe!

Kies ik ervoor om zelf een pizza te maken? Dan ga ik meestal niet voor de standaard pizza ingrediënten zoals mozzarella en strooikaas. Ik kies eerder voor bijvoorbeeld geitenkaas of hüttenkäse. Dit maakt de pizza nét wat specialer (en ook mooi meegenomen: ietsje ‘gezonder’).

Favo nieuwe ontdekking: Heldro’s ijs!

Sinds kort is er een Heldro’s vestiging in Nijmegen geopend. Iedere keer als ik langsloop, staan er rijen mensen bij de kassa’s. Wat blijkt na een beetje research? Ze hebben maar twee smaken waaruit je kunt kiezen?! Waarom gaan al deze mensen niet daar de Italiaanse ijsboer een paar honderd meter verderop? Waar ze 20+ smaken hebben als ‘Snickers’ en ‘lemon-cheesecake’?

Ik was té benieuwd geworden en bracht een bezoekje aan deze voor mij mysterieuze ijssalon. Mijn conclusie? Ik vind het heel lekker ijs en erg tof dat je voor toppings kunt kiezen (cookie-dough, Oreo, aardbeien… etc.). Het is een keer wat anders. Ondanks dat dit ijs toch heel wat romiger en smaakvoller is doet het me toch een beetje denken aan softijs. Een volgende keer zou ik daarom toch naar de Italiaan om de hoek lopen… #sorryheldrofans Maar ik ben blij dat ik het nu geproefd heb! Ken jij Heldro’s ijs? Wat is jouw mening hierover?

Favo workout: start van het nieuwe voetbalseizoen!

Hardlopen vind ik leuk, fitnessen vind ik tof maar voetballen? Daar ligt écht mijn passie! Afgelopen week stond weer de eerste training van het nieuwe seizoen op de plannen en dat vond ik leukkk! Met een grijns van oor tot oor heb ik over het veld gehold. Heb jij ook een passie voor één bepaalde sport?

Favo ‘gezonde’ lunch: kleurrijk bordje!

Soms moet je je lichaam even aanvullen met een goede portie groentjes en vitamientjes. Deze lunch voldeed daar wel aan zoals je ziet. Ik bakte twee eitjes, deed daar een laagje curry en plakje zalm overheen. Grilde een halve courgette in de pan met olijfolie, zout en paprikapoeder en vulde een paprika met hüttenkäse. Ik vond dit smullen. P.s. de broodjes van mijn vriend vond ik ook erg lekker! #hapjegeproefdnatuurlijk

Favo nieuw item: mijn Teddy!

Van Hunkemöller mocht ik iets van de nieuwe XENIA Sportcollectie uitkiezen #lief! Automatisch ging ik op zoek naar een hardloop-/fitnessbroek, sportbh en sport T-shirt. Ik draaide me om om naar het pashokje te lopen maar raakte toen dit vest aan. Wow dit voelde chill! Tot mijn grote vreugde behoorde dit teddy pakje ook tot de XENIA sport collectie!! Ik heb de sportitems weggelegd en ben linea recta naar de kassa gelopen. Dit vest MOET ik gewoon hebben. Ik kwam thuis, ging op de bank zitten met dit vest in en viel direct in slaap! Hier ga ik in wonen komende winter. (Pssst! Het vest shop je hier!)

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie