Recept: eiwitrijke ontbijtsmoothie.

Heb je zin in een lekkere smoothie? Eigenlijk kun je bijna alles wel in een blender gooien maar het lekkerste smoothie recept vind ik de combinatie van maarliefst 3 (!) ingrediënten. Simpel, lekker zoet én ook nog eens eiwitrijk en ‘gezond’! Een goed ontbijtje als je het mij vraagt. Kijk je mee? 

Ingrediënten

– 1 banaan
– 250 gram kwark
– een handje blauwe bessen

Hoe maak je het?

Simpeler kan bijna niet: je gooit de banaan, de kwark en een handje blauwe bessen in een blender. Je laat de blender eventjes zijn werk doen en HOPPAKEE. Je kunt je smoothie in een leuke beker gieten en  slurpen maar!

Je kunt met dit basisrecept natuurlijk eindeloos variëren. Zo kun je er een handje aardbeien bijgooien, een handje noten, een schepje pindakaas. Je kunt het zo gek niet bedenken. Nog een #tipvanjip: als je het fruit bevroren in de blender gooit dan is de smoothie meteen lekker koud!

BLENDEN MAAR!!! 🙂

Voedingswaarden:

Kcal = ± 300
Koolhydraten = ±  49 gram
Eiwitten = ± 23 gram
Vetten = ± 1 gram

Fijne zondag!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: Friday favourites #99 – Jipsanders.com

Geef een reactie