Friday favourites #99

Van mijn favoriete vleesvervanger tot een hele lekkere ontbijtsmoothie en iets met een nachtje doorhalen maar dan niet in een kroeg… In deze blog vind je mijn favoriete momentjes van afgelopen week! Kijk je mee?

Favo moment om een rondje te rennen: wanneer de stad nog slaapt!

Mijn bed op tijd uitkomen vind ik soms moeilijk. Maar iedere keer als ik terug ben van een ochtendronde dan weet ik weer waarom ik dat af en toe doe! Echt waar. Probeer het een keertje. De frisse, schone lucht, het zonnetje dat net opkomt en vrijwel niemand om je heen. Om vervolgens met een voldaan gevoel thuis te komen, een lekkere warme douche te nemen en voor de tweede keer te kunnen ontbijten! 😉

Favo lunch: bammetjes!

Als echte Hollander kan ik intens genieten van een stapel bammetjes. Met huttenkase, tomaat, ei en avocado zoals je hier ziet. Maar ook met pindakaas, appelstroop of pure hagelslag. YUM! Is het al 12:00 uur?

Favo vooruitzicht: nieuwe tv programma’s kijken op de bank met een grote kop thee!)

In de zomer kijk ik nauwelijks televisie. Ik vind de programma’s op dat moment niet geweldig en ben liever in buiten zolang het nog mooi weer is. Maar nu we weer richting de herfst gaan, vind ik het heerlijk om op de bank te kruipen met een grote kop thee en een dekentje! En nog iets leuks: nieuwe programma’s beginnen weer! Welke ik ga volgen? Sowieso: ‘Ik weet wie jij bent’, ‘Holland’s Next Top model’ en ‘Expeditie Robsinson’! Welke programma ga jij volgen?

Favo vleesvervanger: Vegetarische kipstuckjes van De Vegetarische Slager!

Ik vind dit lekkerder dan échte kipstukjes. Ik kan moeilijk uitleggen waarom dus vind dat je het maar een keertje zelf moet proberen! In de risotto, wraps of door de rijst… Kan allemaal!

Favo ontbijtsmoothie: met maar 3 ingrediënten!

Geen tijd in de ochtend? Dat vind ik geen excuus om ‘gezond’ te kunnen ontbijten! En met deze smoothie is te weinig fruit binnenkrijgen wel heel erg lastig. In deze blog vind je het hele recept van mijn lievelingssmoothie van maarliefst 3 ingrediënten. Easy peasy dus.

Favo feeling: niet meer kunnen stoppen met lezen!

*Voor het slapengaan, ga ik nog eventjes in dat boek lezen*. Het resultaat: Jip kan het boek niet meer wegleggen en leest tot diep in de nacht door. Behalve dat ik de dag erna een beetje moe ben (oepsie) vind ik zulke momentjes heel fijn. Lekker wegdwalen in een goed bed, terwijl je lekker onder een dekentje ligt (en in het fijnste geval de regen op het raam tikt!!)

Lees jij graag?

Liefs,
Jip

There are 3 comments for this article
  1. Inge 31 augustus 2018 09:38

    Oeh leuk allemaal! Ik moet ‘ik weet wie jij bent’ nog terugkijken want ik ben ook van plan het te volgen. Ik lees ook graag! Sinds ik mijn ereader ben ik nog meer gaan lezen.

  2. Iris 31 augustus 2018 18:01

    Leuk weer te lezen! Tip voor de vegetarische kipstuckjes die inderdaad heel lekker zijn! Bij de jumbo heb je ze van het huismerk, smaakt net zo lekker en 2x zo goedkoop:). Die zijn wel studentproof:).

  3. Linda 31 augustus 2018 23:59

    Sinds kort lees ik ook weer echt graag! Soms zoveel fijner dan.die pc/laptop!

Geef een reactie