8 x mijn hardloopfavorieten.

Van mijn favoriete hardloopschoenen tot muziek waar ik het liefste op ren en van mijn meest toffe hardloopwedstrijd tot mijn favoriete hardloopmagazine. In deze blog deel ik met jullie 8x mijn hardloopfavorieten. Lees je mee?

1. Favo hardloopschoenen

Photo © Darryl Adelaar

Op dit moment ren ik het liefst op deze schoenen (zie foto). De ‘Adidas Solarboost’ om precies te zijn. Waarom deze stappers? Het is een lichte schoen en beweegt fijn mee met mijn voet. Ik merk dat ik dit heel fijn vind om mee te rennen!

2. Favo hardloopmaatje

Al vanaf begin af aan rennen we samen. Toeschouwers noemen ons tijdens het rennen zusjes en vragen zich af hoe wij tegelijk kunnen rennen én kletsen…(weten we zelf ook niet). Bess, bedankt voor al je support afgelopen jaren! Vooral op de momenten dat ik het ‘zwaar’ kreeg. Ik hoop dat we in de toekomst nog veel toffe hardloopmomenten samen gaan meemaken!

3. Favo hardloopmagazine

Interessante interviews, handige tips, mooie plaatjes en daardoor voor mij weer nieuwe hardloopmotivatie! Het maandblad Runner’s world raad ik je zeker aan als je een hardloper bent (of er een wilt worden 😉 ).

4. Favo hardloopmuziek

Ik ren het liefste op muziek met een snelle en goeie beat. Zodat ik toch vooruitkom als mijn benen dat niet willen. Denk bijvoorbeeld aan ‘hardstyle’ of nummers van Tiësto of Hardwell! Als je nog een goede muziektip hebt, let me know!

5. Favo hardloop accessoire

Zonder twijfel is mijn favoriete hardloopaccesoire de compressiekousen van ‘STOX Energy Socks’! Waarom? Omdat deze kousen mijn blessures moeten weghouden. Pssst! Met de code ‘jip‘ krijg je tot het einde van september (2018) 15% korting op je bestelling. Klik hier.

6. Favo ‘hardloopwinkel(s)’

Ben ik op zoek naar een nieuw paar stappers of een toffe hardloopoutfit? Dan ga ik het liefste naar Run2day, Runnersworld of Akwi Sport. In deze speciaalzaken lopen altijd mensen rond die verstand hebben van hardlopen en mij graag willen helpen. Weet je niet goed wat je het beste kunt aanschaffen? Laat je dan vooral informeren door mensen die er kennis van hebben!

7. Favo hardloopomgeving

Ik woon in het centrum van Nijmegen. Heel handig voor als je iets van de winkel moet hebben maar niet als je een rondje wilt hardlopen (lees: stoplichten, auto’s, fietsers, stoeprandjes enzovoorts…). Het liefste ren ik dan ook in de natuur! Ik duik dan bijvoorbeeld de Ooy (Nijmegen) in. Hier kan ik genieten van alle rust en verdwaal ik vanzelf in mijn gedachten.

8. Favo hardloopwedstrijd

Mijn meest favoriete hardloopwedstrijd is toch echt wel de halve marathon in Eindhoven! Ik ken deze Brabantse stad al van kleins af aan en ik vind het tof om deze omgeving eens vanuit een andere situatie te zien. Met duizenden mensen tegelijk over de straten en door de stad. Nog een voordeel: omdat deze run zo dichtbij huis is, heb ik altijd genoeg mensen die mij komen aanmoedigen! I LIKE!

Welke hardloopwedstrijd moet ik volgens jou eens uitproberen? (P.s. hele marathons staat nog op mijn lange termijn planning 😉 … ).

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Anouk 6 september 2018 20:58

    Wat leuk om te lezen! Je berichtjes motiveren mij steeds om het hardlopen door te zetten. Ik ben fan van de marikenloop! Allemaal vrouwen en een mooi goed doel.

Geef een reactie