Friday favourites #100

WAUW!! Al 100 weken houd ik een blogdagboekje bij met mijn favoriete momentjes van iedere week. Van leuke feestjes tot kleine geluksmomentjes en van mijn favoriete maaltijden tot andere fijne herinneringen. Ik vind dit (zelfs na 100 keer) nog steeds een hele toffe manier om  jullie een kijkje te geven in mijn leven. Tegelijk maak ik de friday favourites blogs ook voor mezelf. Te kunnen terugblikken op allemaal leuke momenten geeft me heel veel energie. (Als bedankje heb ik volgende week een toffe win-actie voor jullie, dus houd mijn Instagram in de gaten zou ik zeggen… 😉 ) Mijn favoriete momenten van deze week? Je vindt ze hieronder:

Favo voordeel van een ‘fanatieke Instagrammer’ zijn: nieuwe mensen ontmoeten!

Instagram is niet alleen een platform waar je plaatjes kunt delen. Door middel van likes, reacties en DM’s vindt er interactie plaats waardoor ik steeds weer nieuwe mensen ontmoet. Plaatjes maken vind ik erg leuk, maar daar nieuwe mensen door leren kennen vind ik nog leuker! #besefmomentje

Net zoals afgelopen zondag, waar ik met dit geweldige team een 12 kilometer route vol met obstakels heb overwonnen. Demi, Jordi, Floris, Juliet en Marieke, ik ben trots op ons! We hebben dit samen gedaan, elkaar aangemoedigd en gemotiveerd!

Favo moment: over de finish komen na een 2 uur en 8 minuten door de modder rollen!

Vermoeid en hongerig maar voldaan en van mijn tenen tot mijn oren onder de modder. Dit was gaaf, heel gaaf! Ik wil Fisherman’s Friend heel erg bedanken dat ik mee mocht doen met deze toffe (en modderige) obstakelrun. Het is een nieuwe ervaring waar ik met een glimlach op terugkijk. Volgend jaar ben ik er graag weer bij! Wie zie ik daar?

Favo diner: zelfgemaakte nacho’s met zoete aardappel!

Afgelopen week had ik zin in nacho’s. Ik maakte een variant met onder andere zoete aardappel en ui. Ik vond dit meeeeega lekker!  Psssst! Het receptje vind je hier.

Favo nieuwe doelstelling: SCHIJT HEBBEN!

Geen sportief doel maar iets heel persoonlijks. Omdat ik hier meer bewustzijn over wil creëren deel ik mijn persoonlijke doel voor komende periode in een blogje. Kunnen en durven groeien, leermomenten ervaren en jezelf blijven ontwikkelen horen ook bij mijn favoriet momenten omdat het mij nieuwe inzichten geeft. Ben je benieuwd naar wat mijn persoonlijke doel is? Ik vertel er uitgebreid over in dit blogje.

Favo nieuwe hotspot in Nijmegen: Borboleta

Nieuwe hotspots uitproberen vind ik altijd leuk. Dus ging ik afgelopen maandag samen met een vriendinnetje op zoek naar een voor ons onbekend eettentje. We kwamen al snel Borboleta tegen. Mijn conclusie? Ik vind het erg gezellig zitten (tof interieur), er is een uitgebreide menukaart en het personeel is erg vriendelijk. Wat ik ook nog een pluspunt vind (en waar Borboleta zich mee onderscheid van veel andere eettentjes) is dat er kansen worden geboden voor werk voor (verstandelijk) beperkten. Zodat ook zij werkervaring kunnen opdoen. Vind ik een mooi initiatief!

Favo mix voor in de kwark: shots! shots! shots!

Je hebt ze op mijn blog al eerder voorbij zien komen: de ‘shots’ van Personal Protein. Ik doe ze regelmatig (samen met een schepje eiwitpoeder) bij mijn kwark. Even roeren en aanvallen maar! Mijn favoriete smaakjes zijn ‘Cookie en Vanilla’ maar ik ben ook erg benieuwd naar ‘Speculaas, cheesecake en notoreo!’

Favo nieuwe aankoop: nieuwe voetbalschoenen!

Ik kocht deze zwarte voetbalschoenen (Copa; Adidas) waar ik erg blij mee ben. Want nu kan ik er op het voetbalveld weer even tegenaan!

Wat is jouw favoriete momentje van afgelopen week? Let me know!

Liefs
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: 24 x mijn mooiste momenten van mijn 24e levensjaar. – Jipsanders.com

Geef een reactie