Mijn 7 favoriete sportkledingmerken!

Als sportieveling zul je dit wel herkennen. Van fitnessleggings tot sportbeha’s en van hardloopschoenen tot sporthemdjes… Mijn kast ligt er vol mee. Je hebt voor iedere workout weer een andere outfit nodig. Want tijdens het sporten is het ZWETEN, ZWETEN en nog meer ZWETEN. Maar waar haal ik mijn sportkleding het liefste vandaan? In deze blog deel ik mijn zeven favoriete sportkledingmerken met jullie. LET’S GO!

1&2. Nike en Adidas!

Deze twee merken blijven mijn lievelings! Waarom? De kwaliteit van de kleding vind ik topper dan top. De stof schijnt bij items die ik van deze merken heb NOOIT door, de pasvorm zit bij mij 9 van de 10 keer perfect en dan word ik ook nog heel vrolijk van de looks. Het enige minpuntje is dat je portemonnee er minder vrolijk van wordt. Items van Nike en Adidas zijn namelijk best wel een beetje (zeg maar heel erg) duur… Toch schaf ik af en toe een sportitem aan als investering. Zo heb ik een aantal toffe hardloopleggings van Nike en Adidas in de kast liggen die al een aantal jaren meegaan! Ik heb liever een duurdere broek die lang meegaat dan eentje die na een half jaar aan vervanging toe is…

Nog wat #TipsvanJip: Ga naar een Nike of Adidas outlet store. Daar zijn vaak toffe items voor een aangenaam prijsje te vinden! Ook kun je een kijkje nemen op websites waar kortingscodes te vinden zijn. Zo zag ik afgelopen week op www.acties.nl/adidas een fijne korting voorbijkomen voor items van Adidas. Zo maak je het voor jezelf (en je portemonnee) toch een beetje leuker!

3. My Protein

My Protein verkoopt niet alleen voedingssupplementen ook is er een uitgebreide webshop te vinden met hele toffe kledingitems! Nog een voordeel? Deze sportkleding is niet poepie duur! Zo is mijn favoriet legging (‘Shape Seamless Legging‘) nu maar 35 euro! I LIKE!

4. New Balance

Als je op zoek bent naar nieuwe sportkleding dan vind ik New Balance ook een aanrader. De items zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Ook de ‘normale’ casual schoenen vind ik tof voor onder bijvoorbeeld een spijkerbroek.

5. Hip to the gym

Ik ben fan van Hip to the gym door alle toffe printjes en vrolijke kleurtjes, zoals het setje op bovenstaande foto! Dit merk onderscheid zich door toch net wat andere looks. Dat maakt mij dat ik fan ben!

6. H&M

Je zult het misschien niet verwachten maar bij de H&M haal ik soms supertoffe sportkleding. Zo heb ik dit sporthemdje al jaren en draag ik het nog steeds wekelijks! Neem dus ook eens een kijkje bij de sportcollectie zou ik zeggen!

7. FRVR

Het sportkledingmerk FRVR heeft geen uitgebreide collectie. Toch wil ik de sportbroek van dit merk even onder de aandacht brengen. Deze sportbroek is namelijk een van mijn favorieten uit mijn kledingkast! De stof zit zo fijn dat ik de broek ook draag als chill-outfit, dat wil je toch?

Dat waren ze. Mijn favoriete sportkledingmerken. Welk merk is jouw favoriet?
Laat het me weten in een reactie. Ik ben heel benieuwd!

Liefs,
Jip

There are 4 comments for this article
 1. Joke 10 september 2018 18:40

  Under armour is mijn favo merk!! Zit heerlijk en voelt Supergoed!!

 2. Jasmien 10 september 2018 19:09

  Bij mij is het zelfs even and odd. Kei cheap en squatproof! En shortjes die niet omhoog kruipen !!!

 3. Isabella 10 september 2018 22:18

  Ik ben inderdaad ook een ongelofelijke fan van de Nike outlet, daar scoor ik altijd een hoop! En daarnaast vind ik Reebok ook echt fantastisch, hele mooie spullen voor niet al te duur.. En gymchampion die legging zit ook super fijn en schijnt niet door!

  Ps. Heb je de zalando lounge app al? Daar komen vaak (zoals vandaag adidias) merken met ongelofelijk veel korting!

  Liefs,
  Isabella

Geef een reactie