8x Wat heb ik besteld bij de Body en Fit? + WIN een shoptegoed van 50,- !!!

Van eiwitrepen tot hardloopgelletjes en van pindakaas tot eiwitpoeders. In deze blog deel ik mijn bestelling van  de Body en Fit van afgelopen maand. Ook heb ik een toffe WIN-ACTIE voor jullie! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 🙂

 1.Eiwitpoeder: ‘Smart Protein‘ (Smaak Chocolate milkshake)

Deze eiwitpoeder gebruik ik voor twee verschillende gerechtjes:
1. Ten eerste voor mijn favoriete (chocolade) havermoutje! (Het gehele recept vind je hier)
2. Daarnaast maak ik er een van mijn favoriete eiwitshake mee voor bijvoorbeeld na het sporten. Mix deze eiwitpoeder met een scheutje melk en shaken maar!

 2. Eiwitrepen ‘Clean Protein bars’ (Smaak Peanut Butter)

Een eiwitreep is denk ik wel mijn favoriete tussendoortje. Aangezien ik ook #teampindakaas ben, leek me deze reep wel een goeie! Mijn oordeel: de pindakaassmaak is helaas niet heel overheersend, jammer. De reep vind ik wel lekker maar niet ‘WAUW’. Volgende keer bestel ik weer een chocolade variant! (6.5/10).

3. Eiwitrepen ‘Perfection Bars Crunchy’ (Smaak Milk Chocolate Cookie)

Één doos repen leek me niet genoeg! HA-HA… In tegenstelling tot de ‘Peanut butter’ smaak vind ik deze reep wel WAUW! Doordat deze reep een beetje crunchy is, doet het me aan een Twix denken. En ja, die vind ik mega lekker! Dit is tot nu toe mijn favoriete eiwitreep! (9/10).

4. Eiwitpoeder ‘Whey Perfection’ (Smaak Bosvruchten milkshake)

Deze eiwitpoeder gebruik ik al jaren en is nog steeds mijn favoriet! Ik vind het smaakje lekker zoet (maar niet té, perfect dus). De ene keer meng ik het met een paar lepels kwark en de andere keer mix ik het met water voor een shake. Ik proef ik geen klontjes, de poeder bestaat uit goede voedingswaarden voor een niet te duur prijsje. LIKE IT!

5. Rocket Fuel Energy Gel (Smaak Forest Fruit)

Ik ben op dit moment aan het trainen voor een 20km hardloopwedstrijd in Zuid-Frankrijk… (HELP!) Dit betekent dat ik regelmatig een duurloop van minimaal 10 kilometer ren. Ik merk tijdens deze rondjes dat ik soms honger krijg waardoor ik niet genoeg energie heb om op tempo verder te rennen. Dit gelletje leek mij de perfecte oplossing!

Mijn oordeel: ik vind de smaak prima maar moet nog wel wennen aan het eten van een gelletje. Ook hoe ik dat naar binnen krijg zonder helemaal met mijn gezicht onder te zitten… 🙂

6. Naturel Pindapasta

Zoals ik al zei ben ik #teampindakaas. Dit product moet ik dus altijd in huis hebben!

7. Pancake Syrup – Zero

Pannenkoeken vind ik altijd een goed idee! Als ontbijt, lunch of avondeten… Natuurlijk kun je ze nog lekker maken met een aantal toppings. Mijn favoriet? Hüttenkäse en honing! Eerlijk gezegd vind ik ‘echte’ honing toch wat lekkerder maar als je eventjes wilt letten op de calorietjes dan is dit een goede oplossing.

8. Smart Cooking Spray

Hier was ik heel benieuwd naar. Ik heb nog nooit een cooking spray gebruikt om mee te bakken. Buiten het leuke feitje dat deze spray nul calorieën bevat (!), vind ik ‘m ook gewoon veel handiger in gebruik dan een vloeibare (bak)olie!

Dat waren ze. Ik kan er weer even tegen aan!

En dan nu:

DE WIN-ACTIE!

In samenwerking met Body & Fit shop mag ik 2x een shoptegoed van 50 euro weggeven!!! Zodat je verschillende producten lekker zelf kunt uitproberen. Hoe doe je mee?

 1. Like deze foto op Instagram.
 2. Volg mij @jipsanders en @bodyenfitshopnl
 3. Laat mij in een reactie weten welk product je graag zou willen bestellen!

Je kunt meedoen tot volgende week woensdag 17:00 uur. Daarna zal ik snel de twee geluksvogels bekendmaken.

Liefs,
Jip

 

There are 15 comments for this article
 1. Maartje 12 september 2018 17:31

  Ahh super toffe winactie!!
  Ik zou ook sowieso gaan voor de smart bar caramel!
  En de smart cooking spray klinkt super interessant! Ik heb al een olijf olie spray om zo de onnodige olie te vermijden maar dit is wel super ideaal!
  Je zou me heel blij maken met dit pakketje 😊

 2. Vera 12 september 2018 18:28

  Zo gaaf! Zou net eiwit repen gaan bestellen bij body en fit voor de eerste keer en toen zag ik op jou insta je blog😊 mij lijken die chocolade eiwit repen heerlijk voor na het sporten en ze werken ook nog eens mee aan een goed herstel. 2 vliegen in 1 klap😁 zou echt graag willen winnen want dan kan ik meer producten proberen en gaan bestellen🎉
  P.s volg jou en body en fit👍

 3. Nathalie 12 september 2018 21:03

  Ohh, ik wil ook die repen die naar twix smaken! Vind het altijd lastig om een smaak te kiezen bij die repen. Er is zoveel keus! Maar als ik win, wil ik in elk geval die 😊

 4. Elke Benerink 12 september 2018 22:43

  Alles!! Ik ben super fan van body en fit. Bijna iedere maand wel een bestelling 😁 ik ben vooral van de de smart bars! De crunch heb ik vaak koffie chocolate en de normale cookies. Aangezien ik die altijd bestel zou ik daar zeker een Voorraadje van bij bestellen . Ook de kokosspray heb ik altijd in huis. De pancake syrup nog nooit ge had dus die gaat zowiezo in mn winkelmandje 😁 ik houd iets afstand van social media maar uiteraard op Instagram volg ik je en body en fit uiteraard ook ! Xxxelke

 5. Yael de Groen 13 september 2018 06:40

  Ik ben nu koolhydraatarm aan het eten. Dit tegoed zou mij zeker helpen om mooie producten te bestellen die in mijn lifestyle passen. Ik zou voor nu de Zero Syrup willen bestellen. Ik hoop dat ik het win 😊.
  Ps: volg jou en body en fit

 6. Mieke 13 september 2018 08:23

  Jaaa smart Protein chocolade 😍 en ik ben ook fan van de smart bar strawberry & white chocolate en smart bar crunchy coffee & dark chocolate – genoeg te bestellen dus!

 7. Myrthe 13 september 2018 11:16

  Ik heb juist vorige week voor het eerst eiwitrepen besteld bij Body&Fitshop. En wauw, ben echt fan van de Smart Bar Crunchy chocolate peanut caramel. Dus daar wil ik zeker meer van bestellen!
  Verder gebruik ik al een tijdje vanille whey maar die smaak verveelt me. De ‘Whey perfection bosvruchten’ die jij noemt, zou ik dan ook zeker eens willen proberen!

 8. Anita H. 15 september 2018 14:41

  Ik zou het shoptegoed inzetten voor allerlei gezonde voedingsmiddelen, vooral biologische. Onder andere hennepzaadolie, maca en edelgistvlokken.

 9. Pleun 16 september 2018 22:13

  Wat leuk!! Het is best wel een bucket list item dat ik een halve marathon wil gaan rennen en heb vandaag maar “gewoon” besloten om dat in 2019 ook echt te gaan doen. Ik zou er dus denk ik ook wat gelletjes van kopen en de chocolate cookie eiwitreep klinkt ook heerlijk haha. En als echte pindakaaslover moet die ook wel besteld worden!

 10. Vera 17 september 2018 17:29

  Leuke blog! Wil super graag winnen😊 kan wel wat eiwitten en energie na mijn hardloop trainingen gebruiken😅 ben sinds kort wat eiwitrepen aan het uitproberen van body en fit en ik vind de gene die ik tot nu toe heb gegeten heerijk!

 11. Francine 17 september 2018 17:37

  Leuke actie! Het is alweer een tijdje geleden dat ik besteld heb bij body & fit, dus hoogste tijd om de voorraad weer aan te vullen! Ik zou graag de whey perfection vanilla ice Cream milkshake (hele mond vol) willen bestellen, omdat ik hier goede verhalen over heb gehoord! Ik houu van eiwitpoeder, niet per se voor shakes maar ik vind het geweldig om ermee te bakken en het door m’n havermout te doen. Verder is een doosje smart/perfection bars (crunchy) altijd welkom, lekker handig om in je tas te stoppen!

  En als ik dan nog geld over zou hebben dan zou de whey choco en ander broodbeleg ook het mandje in gaan 🙂 en verantwoord snacken is wel heeel fijn met de smart popcorn 😍

 12. Anouk 17 september 2018 17:58

  Ohhhh die pindakaas ziet er echt hemels uit! Die zou ik zeker kopen als ik win! En ik wil ook wel eens Whey proberen, heb je nog een lekkere tip qua smaak? En natuurlijk gewoon een paar lekkere repen, of Barebells ❤️

 13. Laura 17 september 2018 18:50

  Ah wat tof! Ik heb nog maar een paar keer wat besteld bij, maar er staan nogal wat producten op mijn verlanglijstje.. (smart bars crunchy, barebells, Snickers protein, complete cookies 🍪🙈) Aangezien ik in 2019 mijn eerste marathon wil gaan rennen ben ik al een tijdje erg benieuwd naar de rocket fuel gelletjes en energy bar dus die zou ik als eerste kopen. Ik heb nog nooit gelletjes gebruikt, maar heb wel het idee dat ik ze bij mijn lange duurlopen goed kan gebruiken voor wat extra energie 💪🏼 Na het rennen zou ik dan voor de protein pancakes met maple syrop gaan 🙌🏼🥞

 14. Laura 17 september 2018 18:52

  Ah wat tof! Ik heb nog maar een paar keer wat besteld bij, maar er staan nogal wat producten op mijn verlanglijstje.. (smart bars crunchy, barebells, Snickers protein, complete cookies 🍪🙈) Aangezien ik in 2019 mijn eerste marathon wil gaan rennen ben ik al een tijdje erg benieuwd naar de rocket fuel gelletjes en energy bars. Die zou ik dus al eerste kopen! Ik heb nog nooit gelletjes gebruikt, maar heb wel het idee dat ik ze bij mijn lange duurlopen goed kan gebruiken voor wat extra energie 💪🏼 Na het rennen zou ik dan voor de protein pancakes met maple syrop gaan 🙌🏼🥞

 15. Tiffany 17 september 2018 20:14

  Ik zou sowieso een paar heerlijke eiwitrepen bestellen en de mysyrup en natuurlijk propercorn😍 en eigenlijk nog veel meer, ik ben dol op de producten van bodyenfitshop en gebruik ze dagelijks😊

Geef een reactie